Hopp til hovedinnhold
POWER TO THE PEOPLE: SESONG 10!!! (BJØRN WAD/TV 2)

15 spørsmål vi sitter igjen med etter å ha sett Bloggerne sesong 10

POWER TO THE PEOPLE: SESONG 10!!! (BJØRN WAD/TV 2)

Dere, høyere makter, i denne sammenheng TV 2, har hørt våre bønner og gitt oss enda en sesong av vår favorittserie Bloggerne
 
Sjukt at dette faktisk er sesong 10, men vi er et snodig folkeslag som liker rariteter.
 
Forskjellen fra denne og den forrige sesongen er at Anne Brith Davidsen og Kristine Ullebø har hoppet ut, mens Martine Lunde har hoppet inn. Nå består settet altså av Martine, Julianne «Pilotfrue» Nygård, Anniken «Annijor» Jørgensen, Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand, Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen og Stina «Stina Blogg» Bakken.

View this post on Instagram

A post shared by 730.no (@730no) on


Etter de tre første episodene har ikke ting vært hella spennende, og vi har ennå ikke sett noe til verken det nye tilskuddet (Martine Lunde) eller Stina.
 
Likevel sitter vi igjen med en del spørsmål etter de første episodene. Og de vil vi dele med dere. Kanskje noen kan gi oss svar? ([email protected])
 

1. Okay, vi har sett Stina (og Martine) i introen til hele sesongen hvor Stina sier «skatten min». 
Hvorfor sier hun alltid det?
2. Hvorfor ser piloten alias Ulrik så skummelt inn i kameraet når han filmer seg selv?


3. Hvorfor får ikke broren til Jørgine gå kledd i det han vil? La ham være sporty og la ham velge fargene!!! Han er en flott mann.

Se dette innlegget på Instagram

Siblings🖤

Et innlegg delt av Jørgine Massa Vasstrand (@funkygine)


4. Hvorfor kan Jørgine så lite om fotball? Hun vet ikke hvilket lag mannen Morten spiller på – og det virker som hun faktisk ikke kan noe særlig om fotball generelt heller. Eller kanskje det er vi som må lære oss hva «fricorner» er… 
Men «heldigvis er han den peneste på banen». Og som hun sier: Hun tjener jo mer, så han er mer bloggermann enn hun er fotballfrue.5. Hvordan har lille Sokrates allerede blitt verdens kuleste unge? Brødrene til Jørgine spiller en italiensk sang i bilen, hvor hele teksten er «In Italia» (?). 
Sokrates ROPER «In Italia» hele tiden.6. Hvem lurte Fotballfrue til å vise frem kjelleren på TV? En skummel, IKKE ryddig kjeller. Drøyt til henne å være. Det er altså der hun hiver ned alt som ikke kan være i stua når hun tar bilder til bloggen? 
Tenk så mange barneleker som ligger der nede.7. Hvor mye eller hvor lite skal man forvente at en mann som venter sitt første barn skal vite om utstyr og ting til babyer?


8. Hvorfor måtte vi kun halvveis inn i andre episode for å se Kristine – selv om Kristine ikke lenger er med i serien? Dog h
yggelig med gjensyn.9. Hvor mye skal Anniken snakke om at hun går uten BH og at hun skal vise puppene på Universal Music-festen?
  

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av A N N I J O R (@annijor)


10. Apropos punkt 9: Hvis man skal fremme at man skal være fornøyd med sitt eget utseende og sin egen kropp… Hvorfor snakke så mye om alle feilene ved seg selv? («Feil» som kun du ser.) 


11. Hvor mye babyprat tåler vi i én sesong? I tre episoder har minst 50 prosent handlet om baby; både en som er født og en som er på overtid.


12. Anniken sier at hun både skal gråte mindre i serien og slutte å snakke om kjærlighetssorgen sin. 
Så… Når blir det?13. Under forberedelsene til fotoshooten for kleskolleksjonen til Anniken, sier hun at modellene egentlig burde holde boken hennes på bildene. Hvorfor det?


14. Hvordan orker Jørgine å gjennomføre en hardere treningsøkt enn noen gjennomsnittlige mennesker har gjennomført i hele sitt liv mens hun er TIL DE GRADER gravid?


15. Hvorfor sier venninnen til Julianne at det var da hun var gravid at «hun bare kunne kjøre på med å spise kanelboller hver dag»? Må man være gravid for det?
En ting vi dog lurer aller mest på er hvor mye bråk det blir om bokdramaet til Anniken. Tiden vil vise og vi har kjøpt inn popcorn – og te.
 
Vi gleder oss til resten av sesongen, håper bare den blir litt mer spennende.
 

Les mer