Hopp til hovedinnhold
Kylie, filter-bonanza og Arne (Instagram, NRK)

15 popkulturelle kostymer til halloween

Skrekkelig skøy anno 2019.

Starbucks sparker i gang nedtellingen mot halloween hvert år via sin Pumpkin Spice Latte <3 Den faktiske allehelgensaftenen er fremdeles én uke unna, men vi feirer litt lell!

Under gir populærkultur-bloggen 730.no deg kostymene du vinner kvelden med.

1. A$AP Rocky som lander på amerikansk jord

Svart dress, solbriller, ekstra bougie skaut – ferdig! Få en venn til å kle seg som Tyler, The Creator, så kan dere legemliggjøre FaceTime-samtalen mellom den lystige duoen etter Rakims hjemkost:

2. Gladjentene i Hustlers

Alle vil lowkey kle seg som strippere på halloween uansett?

4. En hevngjerrig Arne

(Han fra Exit med hun jævlig fine kona. Stakkars Arne.)

På med beige caps, matchende blazer og rosa skjorte. Smink på deg noen blåmerker og ta med en fakkel – av samme type som Arne ble slått helseløs med – under armen. Klar for kvelden, klar for å klinke ned William.

Justice for Arne (Skjermbilde, Freemantle/NRK)

4. «Rise and shine»

Kylie Jenners vuggesang er tent. Smink deg som en sol i ansiktet, for så å ta en trall i tide og utide hele kvelden. Ikke bry deg om kvalitet – innlevelse er viktigst.

View this post on Instagram

no caption needed

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

5. My story-filter

Denne måneden ble det kjent at Instagram fjerner alle My story-filtere som kan assosieres med plastisk kirurgi 🙁 Hold drømmen i live ved å sminke deg som et av filterne i anledning allehelgensaften.

6. Hvem som helst i Euphoria

Velg og vrak. Samtlige er like ikoniske.

7. Greta Thunberg

Grøss og gru.

8. Erica fra Stranger Things

Priah Ferguson aka Erica Sinclair stjal showet i tredje Stranger Things-sesong. Du kan også bli sertifisert råtass via gul t-skjorte, fargerik ransel og hjelm med to lommelykter teipet på.  

9. Bompenger

Skumlere blir det ikke i Norge i 2019. Kle deg i blått, og heng et skilt rundt halsen med tegning av bil og fyll inn et ganske ubetydelig beløp.

Bø!!! (Twitter)

10. 6ix9ine i rettssak

Neida.

11. Bedrøvet Game of Thrones-fan

Spoiler! Mange ble skuffet da den åttende og siste sesongen av HBOs gull(drage-)egg konkluderte med Daenerys’ død for elsker/nevø Jon Snows hånd… Print ut gretne tweets om seriens farvel og fest dem vilkårlige steder på kroppen.

(Titt på forresten på 730s argumenter for hvorfor siste sesong ikke var så jysla ille som alle skulle ha det til.)

12. Starbucks-gate i Winterfell

Et popkulturelt øyeblikk ble født da en kaffekopp på avveie fikk skjermtid i Game of Thrones <3 Mekk deg et kostyme som ligner på en Starbucks-kopp og skriv på navn; Daenerys. Naturligvis stavet feil.

13. Billy McFarland

I januar kom dokumentaren om lurvelevenet som gikk ned i forbindelse med Fyre Festival.

For å bli Fyre-sjef Billy McFarland for én kveld, kler du deg som en helt vanlig grisegutt, privilegert, hvit mann. Kostymet kan forøvrig også brukes hvis du vil kle deg ut som abortmotstander eller klimaskeptiker.

14. Billie Eilish

Gå til anskaffelse av bukse og genser i XXXL, så er du nesten good to go. Prikken over i-en er å sove dårlig natten før halloween for å oppnå ekstra døsig blikk.

View this post on Instagram

Billie Eilish i 2017 🖤

A post shared by 730.no (@730no) on

15. Nils fra Mot i brøstet

Den evigaktuelle grinebiteren ble enda mer aktuell da vi lanserte spalten «Ikke ny, men ny for meg» hvor Suzie (16) anmelder serier, filmer og musikk hun ikke har noe forhold til fordi hun er for ung.

PS: Send oss gjerne bilde/video via DM på Instagram hvis du stiller med et repost-verdig antrekk på halloween 🎃

Se også: Lady Gaga ramler av scenen med ivrig fan

Nyeste saker fra 730.no

Les mer