Hopp til hovedinnhold
$$$ (INSTAGRAM.COM/CARINADAHL)

12 grunner til å elske Carina Dahl ♥

$$$ (INSTAGRAM.COM/CARINADAHL)

ØNSKEREPRISE <3 

I dag (29. april 2015) slipper popartist og tidligere modell og realitystjerne Carina Dahl sin nye singel «(Come a Little) Closer», og i den anledning ba vi Norges største Carina Dahl-fan om å brekke ned hvorfor flere bør få øynene opp for trønder-prinsessen. Se Stian oppsummere via 12 gode grunner mens du hører på nye, råfine
«Come a Little Closer»

12 grunner til å elske Carina Dahl 

«Carina-who?» Kom inn, kom inn og få svaret, mine barn! Onkel 730 skal fortelle dere et og annet om vår alles folkekjære trønder. Som Carinas desidert største fan skal jeg, pop-panelets fan av Norges underdogs, personlig ta deres hånd og lede dere inn i glansen av Carinas glamorøse verden, og åpne øynene og ørene deres for Mama Dahl-evangeliet.

Carina entret offisielt rampelyset etter deltagelse i 2006-runden av Big Brother, hvor hun sikret seg en semifinale-plass etter å ha måttet holde ut med raggaren Richard i x antall dager. Hun har siden den gang bodd i Stockholm i 6 år for å produsere musikk, sluppet debutalbumet Hot Child (produsert av Stargate), deltatt i MGP hele to ganger, og vært med i ulike tv-program som Tigerstaden og Masterchef, samt designet en smykkekolleksjon i samarbeid med Nora Norway. 


Det var dog først i 2012 Carina skulle frelse musikk-Norge med den flotte låten «NLTO (Not Like The Others)», som nådde topplisten på iTunes. (Og har over 800k spins på Spotify!) Siden da har hun sluppet pop-perle etter pop-perle, som viser at Carina virkelig har stepped up her game og er pop-Norge mer enn verdig!


Det kan være lett for nordmenn å automatisk ikke like en artist som Carina, ettersom hun tidligere har vært realitystjerne, men vi syns oppriktig at hun ikke har fått the creds hun fortjener. Så her er, som bestilt, 12 positive ting som vi liker ved vår kjære Carina Dahl; realitystjerne made a norwegian popstar. 
1. Den nyere musikken hennes – serr

Hvis du ikke syns «I Don’t Care» eller «We Are Who We Are» er kvalitetsbangers, så må du revurdere musikksmaken din. Perfekte poplåter til allsang på vors med #VerdensBesteJenter eller til dagene du trenger ei dose feelgood i livet ditt. Sjekk ut låtene over og under. De er penger! <$ (Hun er også med på å skrive låtene selv. Slay mama!)


2. «We Are Who We Are» 

Ja, dette mesterverket av en slaktmaskin fortjener en egen plass på lista. Man blir lynkristen når refrenget treffer. It’s that good!


3. Mor kan faktisk synge, selv om hun er norsk og pen samtidig

 Hvem i jantelovens land skulle trodd? 

4. Hun er en gave skapt for kameralinsen

Om du av en fucked up grunn ikke liker musikken hennes (seriøst, hva er galt med deg?) så er hennes singel-covers preget av mama Dahls fotogene ytre, og det er mer enn grunn nok til å kjøpe musikken hennes via iTunes.


(ROLF ØRJAN HØGSET)

Babe-alert!
5. Hun har humreverdig sans for ironi

Ingen kan leke med ironi slik Carrie kan, der hun står i musikkvideoen til «NLTO (Not Like The Others)» i Svea-jakken sin, og synger at hun ikke er som de andre jentene.

 

6. Hun kan skate
  

7. Pop-prinsessa er raus og god mot fansen

Her burde andre artister ta notater!

(Merk: Carrie fulgte også alle som kommenterte videoen på Instagram.)

8 – Favorittdrikken hennes er rødvin 

Mamadahlasita vet å gosse sæ akkurat som oss andre dødelige.

9. Hun er trofast

Selv på yoloferie i syden vet Carrie å sette sine grenser. Når hun tar seg en svingom på dansegulvet kjenner hun sin egen intimsone, og setter hoverhand’en på plass så typen kan sove trygt hjemme i Norge.

9.5 Apropos typen hennes. Damn, son! 


(SE & HØR)

Vi svetter. Livets par!
10. Selv hennes kull blir til gull


Tenk at en sang hvor hun fikk kjeftet huden full fordi mamasita Dahl vil ha seg en cookie skulle bli til noe brukbart. Carina ga «Sticky Dough» til den brasilianske popstjernen Wanessa, og den ble en svær hit for henne da refrenget ble endret. Dette beviser at selv Carinas kull kan bli til rent gull.

10.5 Apropos gull…

Det er samme fargen på musikken hennes og på bootsa hun hadde på seg da hun kledde seg ut som Cowboy-Laila under den store depresjonen i 2006.

11. Carrie vet å stå opp for seg selv

Hun har allerede rukket å få seg en controversy på rullebladet. Da Jan Thomas sa at hun kledde seg som hore på galla så var’a kjapp på motmælen. JT får tilbake at han var en uproff drittsekk som bruke hoe-shaming i spalten sin, og JT svarer så med å kødde med relevansen hennes og si at hun er heldig om noen prater om henne at all. Han som hadde megahiten «Get Up And Dance» vet jo hvordan det er å være relevant i musikkbransjen.

Carrie tar det ikke noe videre og gjør som’a Mama Swift og shakes it off. Bra gjort av Mama Dahl! 

 


12. Hun er jordnær

Her ville jeg egentlig dele at hun har en wild side for å havne i trøbbel med den danske FBI da hun droppet å ha skilter på bilene under innspillingen av «It Gets Better», men vi syns det er viktigere å få fram at hun til syvende og sist er jordnær. Vi elsker jordnær. Alle elsker jordnær. Og vi elsker dermed også Carina. 

Ekstra <3: Måten hun sier (pizza-) «bujnj» på sin herlige, trønderske måte. 
Men faen, 12 grunner gikk så alt for fort! Skulle gjerne hatt 37. Håper dette har åpnet deres syn på trøndergudinna vår, og at dere ender opp med å elske henne like mye som vi gjør. Hun er $ <3
Nevnte jeg at hun kan skate?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer