Hopp til hovedinnhold
Heldig gutt! Se videopremieren nedenfor (Lasse Amundsen)

Wonder The Boy har 10 tisper i en taxi – se videopremiere!

Wonder The Boy fyller bilen med bikkjer 🐩

Den Oslo-baserte godgutten fra Trondheim har fått hederlig omtale hos 730.no siden han var 14-15 år gammel og blant annet ble booket til by:Larm, da som festivalens yngste.

Etter en rekke slipp og opptredener over hele landet er han nå klar med Taurus, Vol. 1, første del av en tredelt mixtape.

I videoen til «10 bitches 1 taxi» er Wonder i godt selskap – se premieren her:

Musikkvideoen er regissert av Ask Gorset Jacobsen.

Hei Wonder! Eller Tyr, hva kaller folk deg mest? Og hvordan har du det?

– Hey <3 Det går mye i Wonder, men alle folka mine kaller meg jo Tyr. Jeg har det fint om dagen as, bare jobber masse og håper på at det skal gå an å dra på konsert igjen snart.

Hva handler «10 Bitches» om?

– Den handler om litt forskjellig – sparing av penger, sløsing av penger, kunsten å få en jente til å ta med alle venninnene sine til festen… Teksten sier kanskje seg selv.

Hvis du kunne fått med deg 10 bitches i en taxi, hvem skulle det vært?

– Coi Leray, Billie Eilish, Phoebe Bridgers, Angelina Jolie, Zendaya, Tierra Whack, Helena Beckmann, Jenny Skavlan, Kali Uchis og Frida Kahlo.

Hvor fant du alle hundene til videoen?

– Produsenten snakket med en hundefrisør som hadde 6 stk, venninnen hennes hadde 4, done deal. Vi var veldig heldige som fikk låne de. Sykt fine hunder, jeg ble veldig god venn med den hvite.

Tyr Markus Røe alias Wonder The Boy (Lasse Amundsen)

Hvordan var shooten?

– Haha, det var gøy! Jeg dro opp til Trondheim og var der en helg, det tok bare lørdagen og søndagen. Jeg var seff mega hungover begge dagene, men det gikk ganske smooth. Andre halvdel av videoen er faktisk første gangen jeg kjørte en bil, jeg stressa som faen med clutchen. Stooor shoutout til Ask Jacobsen, Sindre Aalberg, Kalle Huelssner, Jesper Opheim, Sander Skjegstad, og On the Rack i Trondheim for fet wardrobe.

Kan du fortelle litt om Taurus-prosjektet?

– Hele greia ble lagd mellom sensommeren i fjor og nyttår. Jeg spilte inn og skrev de fleste sangene i en periode hvor jeg bodde på sofaen til Jimi Somewhere. Det var liksom aldri helt meningen at det skulle bli til noe prosjekt, men plutselig satt jeg på en hel mixtape, da. Det er nok det beste jeg har lagd så langt i karrieren min. Endelig funnet meg selv litt mer <3

Er du opptatt av stjernetegn?

– Egentlig ikke så veldig. Men jeg har alltid vært glad i symbolikk. Vurderer sterkt å ta en Taurus facetat. Da blir sikkert Gisle glad, haha.

Ta to! Du ble nylig 20. Kommer du til å ta en Stig og bytte artistnavn når du blir enda eldre? Eller er du Wonder the Boy for alltid?

– Hehe, hvem vet? Jeg chillern i hvert fall foreløpig.

Du er uten management nå? Hva er fordelene og ulempene med å gjøre alt selv?

– Ja, it’s just me. Fordelen er jo at du har full kontroll på alt, mens ulempen er at du faktisk må gjøre alt selv, da. Jeg er jo heldig med at jeg kom inn i bransjen som 14-åring og har rukket å samle opp masse erfaring allerede. For øyeblikket er det ikke noe en manager kan gjøre for meg som jeg ikke klarer selv.

Hva er planene og drømmene for de neste årene?

– Akkurat nå ligger fokuset i å produsere og slippe masse bra musikk – det er jo det eneste man kan gjøre mens alt fortsatt er stengt ned. Men kjøret stopper definitivt ikke etter Taurus, jeg er locked in nå.

Se også: girl in red hos Jimmy Fallon

Nyeste saker fra 730.no

Les mer