Hopp til hovedinnhold
GAUTE SOM GRAVER I GRØTTA ETTER NYE DELTAKERE (TV 2, SONY, LITTLE BIG SISTER, INSTAGRAM) 

10 stjerner vi vil se i Farmen kjendis

Realityserier kan slå alle veier, men det blir liksom litt ekstra festlig når det er kjendiser involvert? Derfor har kanskje første runde Farmen kjendis skapt såpass mange overskrifter, noe som har holdt selv de av oss som IKKE har sett på oppdaterte.

Kanskje det burde eksistere en kjendisversjon av Paradise Hotel snart? Vi bare spør.

Årets Farmen kjendis-kull ser lovende ut, men det er jo fortsatt mange som står på ønskelisten vår. 

Derfor har vi samlet sammen 10 stk vi helst vil se i neste runde! Stem på hvem du tror ville vunnet nederst i saken.  1. Magnus Carlsen

Som en av verdens ledende sjakk-genier er Carlsen vant til små bønder, men hvordan vil han overvinne en storbonde?

2. Chirag Patel

Findings-aktuelle Karpe Diem har en oppblåsbar gris på merch-bordet. Kvalifiserer Chirag dermed som gårdsgutt, eller kastes han ut på grunn av attitudeproblem?

3. Thomas Hayes

Det er ingen Skam å snu, heter det. Kanskje vinner Hayes hele greia og ser på prisen som et faktisk trofé?

Et innlegg delt av Thomas Hayes (@thohay)

4. Cecilia Brækhus

Sterk både mentalt og fysisk kan Brækhus faktisk ende opp med å slå knockout på hele gjengen!

5. Sophie Elise Isachsen

Hvordan bloggen skal overleve under opptak gjenstår å se, vi får bare håpe avokado-oppskjæring ikke blir en ny gren. 

Spådom: Pescetarianeren havner i konflikt med de andre deltagerne når en stakkars gris eller kylling skal slaktes. Klarer hun å overbevise de andre til å leve på havregrøt en uke til? 

6. Marcus Gunnarsen

Årets spellemenn Marcus og Martinus er ikke bare noen av landets største stjerner, men om de ble med på Farmen ville tvillingene mest sannsynlig stått for mesteparten av underholdningen også.

Konkurranseinstinktet står også knallsterkt hos begge to, så vi hadde ikke blitt overrasket av å se brødrene kjempe mot hverandre i finalen. Slår de Aylars rekord i melkespann-holding

7. Martinus Gunnarsen Se punkt 6.

8. Linn Skåber

Eeeh ok, den største underholdningen kommer nok ikke bare fra M&M da… Kanskje alle tre i samme program blir ekstra artig?  Vi ser også for oss at Linn finner tonen med dyrene på gården <3

Et innlegg delt av LinnSkåber (@linnskaaber)

9. Kygo

Frister nok mest sannsynlig ikke like mye å hoppe fra Selena Gomez og Las Vegas til en skitten åker, vi ser den, men hva om han ender opp med å «steal the show»?

Folket elsker Kygo, men kjenner de den ekte Kyrre? Farmen kjendis kunne vært en god mulighet for 25-åringen å vise sine morsomme sider. 

Et innlegg delt av Kygo (@kygomusic)

PLOT TWIST:

10. Zara Larsson

Litt landegrense-rivalisering lager vel ekstra god TV? La oss satse på at svensken klarer å gå fra Palmesus til traktorsus.

Zara virker som tidenes søtnos, men ville Farmen kjendis lokket frem divaen i henne? Vi ser dog for oss at 19-åringen kunne bergtatt samtlige mannlige (og kvinnelige) deltagere, og kanskje sjarmert seg hele veien til finalen. 

Så kommer det store spørsmålet: Hvem av disse hadde tatt hjem seieren?

Se også:Topp 10 øyeblikk fra Paradise Hotel Norge

Les mer