Hopp til hovedinnhold
Lauren spiller gratis for en viktig sak (Warner Music)

10 norske artister stiller for regnskogen 🇳🇴

Hva gjør man når regnskogen raseres?

Den Oslo-baserte DJ-en og artisten Tilla Margrethe Gaasø ville gjøre noe mer enn å dele triste bilder i sosiale medier.

Hun fikk derfor idéen om å stelle i stand en veldedighetskonsert for Regnskogfondet.

Tilla tok kjapt kontakt med både spillesteder og artister, og jaggu var det mange som ville være med. 

– Jeg våknet opp en morgen og kjente at jeg bare MÅTTE gjøre noe. Jeg er verken milliardær eller høytstående politiker, men jeg kjenner masse flinke og kule folk i kulturbransjen. Hvor kult er det vel ikke å komme sammen og gjøre det man elsker mest samtidig som man samler inn til den viktigste saken av dem alle? Det var ikke noe spørsmål for min del, jeg var bare nødt til å gjøre det!, sier Tilla til 730.

Kort tid etter var Parkteatret booket (de stiller gratis), det samme var 10 artister og DJ-er. 

– Jeg vil gi en spesielt stor takk til alle artister, DJs, Parkteatret, Regnskogfondet, Guro, Carlisle, Marie, Limita, Sverre og alle andre som har gjort dette mulig! Jeg gleder meg så utrolig masse, og jeg håper alle som har mulighet tar turen eller, i det minste, gir et bidra til regnskogfondet som gjør en så utrolig viktig jobb <3

Billettene koster 200 kroner (pluss avgift), og alle inntektene går altså til Regnskogfondet. Kjør deg opp via Ticketmaster

Du kan også støtte saken via Vipps eller bankoverføring: Vipps: 33333 // Konto: 1602.58.32500

Konserten er torsdag 19. september (neste uke!) og har 18 års aldersgrense.

Flere overraskelser annonseres snart, men enn så lenge er dette det deilige programmet:

IVAN AVE
Ivan Aves prosjekter springer ut fra hans barndoms R&B og hip hop, og ikke minst 70-tallsjazzen og -soulen som inspirerte den igjen.

LAUREN
Lauren er en ekte Oslojente med en enorm allsidighet. Hun kan vrikke hoftene til latinorytmer så vel som å spytte bars med den groveste hiphopgjengen på Oslos østkant.

SAFARIO
Det unge multitalentet Safario har på veldig kort bemerket seg som en av Norges heteste hiphop-talenter. Musikken er full av positivitet og energi som vil dra deg øyeblikkelig inn til Safario sitt univers.

ROYANE
I mars 2019, debuterte Royane med låten «Antidote for Love». En cinematisk, sensuell og basstung låt, med en blanding av en emosjonell og up-to-date klubbfølelse. Kort tid etter droppet «Flex Like Me». Med en pumped up-vibe, fikk hun stor oppmerksomhet, både innland og utland. På siste låt ut, «Prima Donna», beviser Royane at hun er en allsidig artist.

LOUAM
R&B-artisten og låtskriveren fra Oslo henter inspirasjon fra artister som Nao, Ella Mai, TLC, Destiny’s Child og Mary J. Blige. I februar kom det kritikerroste debutalbumet «Wreckless Love», en skive med sterke og ærlige låter om kjærlighet og forelskelse, håpløshet, lykke og knuste hjerter.

EHI
Oslo-baserte EHI, er artisten du ikke visste du trengte i livet ditt! Han er sterkt inspirert av 90- og tidlig 00-tallet. EHI tar med seg det beste fra RnB, pop, soul, gospel og afrobeat inn i låtuniverset sitt.

DJ BEATRIIXX
Beatriixx beskriver seg selv som en gammel sjel i en ung kropp, og det representerer hun gjennom musikken hun spiller. For utenom de gamle, gode, soul-fulle klassikerne, lager hun derimot også plass til nye, magiske hiter. Hun har spilt på flere av Oslos utesteder, i Birmingham (UK), Los Angeles (USA), og varmet opp for RnB duoen THEY.

DJ IDA HELENE (Q&I)
Ida Helene kom inn som et friskt pust på DJ-scenen med duoen Q&I i 2017 og har allerede klart å fylle dansegulvet på klubber som Blå, HYSJ, Stratos, Rockefeller og Parkteatret. Sjangermessig spiller Ida Helene en god blanding av R&B, Pop, hiphop, house og classics.

MAGGIE FRESHH
Maggie Freshh spiller i duoen Blond, og har drevet klubbkonseptet Rapfest sammen med DJ-kollektivet Jubel.fm. Hun har bodd både i sørstatene i USA og i London. I settene hennes finner du alltid inspirasjon fra disse stedene – en blanding av alt fra hiphop og R&B til afro-swing og grime.

DJ SOULSHOCK
Tidligere Karpe-DJ og NRK P3-programleder DJ SOULSHOCK, er en av Skandinavias mest anerkjente urbane DJer, og har i over 15 år levert kvalitetsmusikk til folket, på regelmessige spillejobber overalt i verden. Forvent good-vibes i form av en eklektisk blanding: hiphop, R&B, reggaeton, moombahton, house, G-House, future house, 90’s, 00’s, klubbklassikere og hans egne bassfylte, tropiske remixer.

Se også: Verden raser mot rasering av regnskogen

Les mer