Hopp til hovedinnhold

10 «grunner» til Rita Ora blir god i Fifty Shades of Grey

SØSKENKJÆRLIGHET? (DEF JAM/FOCUS FEATURES))

 
Jay Z og hans Roc Nation-selskap hadde storslagne planer for den Kosovo-fødte London-jenta Rita Ora, men tross massiv promotering fra 730 så ble ikke debutalbumet ORA suksessen Jigga & co hadde håpet på. For mange amerikanske teens og tweens er 23-åringen mest kjent som hun som cheata på Kardashian-broren Rob med over 20 (!) menn (hans ord, ikke våre).
 
Mens Rita angivelig jobber med oppfølgersettet til ORA, grinder teamet hennes på spreng for å gjøre veslas plass i rampelyset lekker igjen. Og jaggu har den blonde gladjenta sikret seg en rolle i den kommende filmatiseringen av kåtskalkromanen Fifty Shades of Grey, som Christian Greys (Jamie Dornan) søster Mia.
 
Yay? 

✈ Meta-fun fact? Første gang 730 traff Rita Ora var i Miami – også kjent som «MIA» (…)
 

Det har tidligere vært mumlet mange rare rykter om castingen i filmen, og på et punkt var det snakk om at både Charle Hunnam og Justin Bieber skulle gjøre cameos. 
 
 
Vi tipper rause Rita vil gjøre en super figur som den formfulle søsteren til Christian/Jamie Dornan i Fifty Shades. Og om det skulle være noen tvil i ditt sinn, kjære leser – her er 10 bildebeviser som muligens får deg på gli:

(_(
(=’ :’) ~♥

(,(‘)(‘)
 
Hvis du fortsatt er i tvil – husk at mor har cameo i Fast & Furious 6.
 
Fifty Shades of Grey har premiere i februar. Mer om filmen her.

Les mer