Hopp til hovedinnhold
GODGJENGEN (NBC/HBO NORDIC)

10 gode grunner til å se The Office på nytt

GODGJENGEN (NBC/HBO NORDIC)


Sånn rent objektivt så er kanskje The Office* verdens beste TV-serie.

(*De lærde – og 730-redaksjonen – strides om UK eller US-versjonen er den suverene. I denne saken tar vi for oss den amerikanske remaken.)

NBC-serien, skapt av Ricky Gervais, ble (foreløpig) rundet av i 2013 etter ni sesonger og 201 nydelige episoder. 


Er det en stund siden du har sett alt? Eller kanskje du aldri har sett
The Office før?


Her er 10 gode grunner til å se alt på nytt igjen:


NB! Inneholder åpenbart spoilers


1. Michael Scotts karakterutvikling


Den kjipe, kleine sjefen vi blir kjent med i de første episodene er absolutt ikke samme person vi ser gi Pam en klem før han slutter i jobben sin og drar til Colorado. Men veien dit var lang og til tider vond.


Gjennom seks sesonger får vi et innblikk i hvordan Michael er på ekte, og at det han ønsker seg aller mest er en familie, venner og å ha det bra. Han er bare litt ubrukelig, litt dum og blottet for selvinnsikt.


2. Jim og DwightTenk at Jim og Dwight gikk fra å være bitre fiender til brødre. Fra ondsinnede spøker til guten prank. De er så glade i hverandre at det er vanskelig å ikke gråte.

De to kollegaene er veldig forskjellige og er i starten kun ute etter å gjøre livet surt for den andre. Gradvis så endrer dette seg, og et at de viktigste øyeblikkene i forholdet deres er da Jim fysisk stopper Dwight fra å ta skylden for noe han ikke gjorde – som ville ha resultert i at Dwight fikk fyken.


3. Scott’s Tots

For 10 år siden lovet Michael at han skulle betale dyr, amerikansk skolegang for en hel klasse. Han har selvfølgelig ikke råd til dette og må stå foran et helt klasserom og si at det eneste han kan tilby dem er laptop-batterier. Veldig vond episode.


4. Threat Level Midnight

Michael har mange gode egenskaper – manusforfatter er ikke en av dem. Sammen med resten av kontoret laget de filmen «Threat Level Midnight».


5. Vennskapet til Pam og Dwight

Selv om Dwight i utgangspunktet både er litt slem og veldig pragmatisk, har han alltid hatt et svakt punkt for Pam. Og vice versa.


6. Da Jim og Pam overnattet på rødbet-gården til Dwight

Dette er en gavepakke av en episode. Egentlig så føles det som en gave hver gang vi få innblikk i det snodige livet til Dwight.


7. Toby is the worst

Michael hater HR-ansvarlig Toby mer enn noe annet. Og Toby får egentlig skylden for alt kjipt som skjer i livet til Michael.


8. Kelly og Ryan

Finnes det noe mer dysfunksjonelt enn forholdet til Kelly og Ryan? Egentlig ikke. Kelly prøver altfor hardt og Ryan er jo kanskje verdens verste menneske.


9. Jim og Pams bryllup

Hele hurven drar til Niagara Falls for å feire Jim og Pam. Det er så sjukt mye som skjer de episodene – alt fra at Michael ligger med moren til Pam, Jim forteller alle (inkludert Pams konservative bestemor) at Pam er gravid og Dwight hooker med lillesøsteren til Pam.

Chris Brown er en nepe, men «Forever» er en bop:


10. Dwight og Angelas bryllupDette er riktig nok ikke før helt i slutten av sesong 9, men gud bedre for en episode. For en hendelse! For et eventyr!!!!!

Det så mørkt ut for Angela og Dwight da sistnevnte trodde at han ikke var Angelas baby daddy. Men så var han det likevel og så ble de forlovet og nå lever de sine beste liv.

Angela nektet lenge å fortelle om sitt barns biologiske far, fordi hun ville at Dwight skulle gifte seg med henne fordi han ville – og ikke fordi han følte han måtte.


Frieriet:


Vakreste øyeblikk:


Bedrøvet bonus:
Michael Scotts farvel 🙁

Alle sesongene av The Office (US) ligger hos HBO Nordic.

Se også: Amerikanske The Office kommer tilbake, men… 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer