Hopp til hovedinnhold
SOSIALE MEDIER-GURUER (INSTAGRAM)

10 ganger kjendiser var artigper i sosiale medier

SOSIALE MEDIER-GURUER (INSTAGRAM)


Vi koser oss litt ekstra når kjente fjes viser en gøyal side av seg som vi ikke visste de hadde.

Det har gått artig for seg på både Twitter, Jodel og i kommentarfelt på Instagram, både blant norske og utenlandske stjerner/legender.

Vi har derfor samlet noen av våre favoritt-svar fra norske og internasjonale kjendiser – samt en nyhetskanal. Se topplisten nedenfor! 

1. Astrid S VS Jodel

For en stund tilbake gikk det rykter om at Astrid S hadde fått seg livvakt på Karl Johan. Rennebu-stjerna leverte en 10/10 beskjed til sladrehøna/-hanen.

Norges beste bildekarusell: 

Se dette innlegget på Instagram

Plot twist 🔥 (sveip ➡️)

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

2. Kim Kardashian VS Lindsay Lohan

Etter at Perez Hilton la ut en post av Kim sine omdiskuterte fletter, og skrev: «Tanker?», svarte Lindsay Lohan «Jeg er forvirret».

Dette falt ikke i god jord hos Kim, og realitystjerna snappet tilbake med samme tone:

– Vet du hva som er forvirrende? Den plutselig utenlandske aksenten din.

Kommentaren fra Kim om den nye aksenten til Lindsay, kom i forbindelse med et intervju sistnevnte gjorde i Athen, der hun snakket nokså uforståelig.

Lindsay forklarte senere til Daily Mail at dette kom av at hun hadde lært ulike språk fra når hun var liten, og at hun nå blandet alle 🙂 

3. Chrissy Teigen VS uvitende Instagram-troll

Etter at Chrissy Teigen postet et #tb-bilde av henne og ektemannen John Legend fra Grammy’s i 2008, kommenterte en sjarmerende følger Chrissy sin forandring: – Wow, så nydelig her! Før pupper og fillers, så naturlig og nydelig. Begge ser fremdeles bra ut.

Chrissy var ikke sen med å gi følgeren en liten reality-sjekk:

– 2 barn og 10 år. Bye b.

4. Piers Morgan VS alle lettkledde kvinner på sosiale medier

Piers Morgan er kjent som TV-vert hos Good morning Britain.

Nå til dags er han derimot enda mer kjent for å irritere seg over at Emily Ratajkowski og Kim Kardashian hevder at de er feminister.

Førstnevnte er ikke redd for å svare den kritiske journalisten.


– Dette er Emily Ratajkowski som «promoterer feminisme». En eller annen plass brakk nettopp Emmeline Pankhurst seg.– Lol, jeg sa aldri at min kjærlighetsideo var et feministisk standpunkt. Men nå er det verdt å si at det å fortelle kvinner hva de skal gjøre med kroppen og seksualiteten sin, er et klassisk eksempel på kjønnsdiskriminering. Jeg kan ha meninger om feminisme, men også gjøre sexy photoshoots, k, takk.

5. James Blunt VS hele Twitter

Det er blitt mye ufint om James Blunt på Twitter de siste årene. Artigper klarer likevel å vinne over hver eneste slemme tweet + være morsom mot andre kjenninger i musikkbransjen.


Om karrieren skulle gå skeis en gang, kan artisten i hvert fall vurdere å bli komiker på heltid.


 6. T. Boone Pickens VS Drake

Selv om det er 6 år siden Drake ble satt på plass av forretningsmannen T. Boone Pickens, er denne tweeten fremdeles 100 % solid.


7. CNN VS Donald Trump

Donald Trump er kjent for å være president + ekte tulling, og det kommer tydelig frem i sosiale medier. Heldigvis tør noen å si i fra når presidenten tar feil.

– @FoxNews er MYE viktigere i USA enn CNN, men utenfor USA, er CNN International fremdeles en enorm kilde til (falske) nyheter, og de representerer vår nasjon til VERDEN veldig dårlig. Verden utenfor får ikke sannheten fra dem, skrev han. 

– Det er ikke CNN sin jobb å representere USA til verden. Det er din. Våres jobb er å rapportere nyhetene. #FactsFirst, svarte CNN. 


Hallgeir fra Luksusfellen er en legende:

8. Hallgeir VS musikk-Norge

9. Hallgeir VS Luksusfellen-deltakere


10. Hallgeir VS potensielle Luksusfellen-deltakere


Se også: Thea Sofie Loch Næss er topp 10 hos IMDb – og lager film med Dylan Sprouse

Nyeste saker fra 730.no

Les mer