10 dager etter «Norske jenter» er Katastrofe klar for «Svenska tjejer» ?

20. aug 2016 kl. 00:00
ALL THE WAY UP (SONY)

Skal vi danse-Petter alias Katastrofe gjør som sin kloke kompis Morgan Sulele og lanserer én singel på både norsk og svensk. Morgan lot en svensk fotballspiller tolke fjorårets store sommerhit, mens Petter’n gjør jobben selv. Og han slipper sporene med kun ti dagers mellomrom…

Tekstene på Fredrikstad-fars nye låter er kanskje ikke identiske, men budskapet er nogenlunde samme. Svenske/norske jenter er best!!!  PS: Aksel & Hef prøver også å fri til svenskene 

Hør Katastrofes «Norske jenter» og kliss nye «Svenska tjejer» her, og se vår prat med Østfold-ordsmeden nedenfor. 

Hei Petter! Du namedropper flere norske bloggere på «Norske jenter», hvem er favoritten? 
– Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke leser frøktelig mye blogg, annet enn når jeg blir «tvunget» til å høre om noen av innleggene… Hmm. Men av det lille jeg har lest så tror jeg at jeg må gå for Marna, Komikerfrue.
Topp tre norske jenter? 
– Lett match: Kjæresten, muttern og Linni Meister.


Topp tre svenske jenter?
– Zara Larsson, Carola og Zara Larsson.

Hva er det beste med norske jenter?
– Jeg klarer ikke plukke ut EN enkelt ting for alle jentene som bor i det landet her… Men det er særs mye flotte frøkner her! 
Hva er det verste med norske jenter?
– Jeg kommer ikke på et lass av negative ting, dessverre… Som helt sikkert er et gørr-kjedelig svar, men thats the truth. De henter seg så jævla kjapt inn igjen med noe dådyr-øyne eller svidd middag om de har gjort noe som de vet er feil, så da er’e ålreit igjen ganske asap!

På «Norske jenter» sier du at jenter gjør deg gal, hva er det drøyeste du har gjort for, eller på grunn av en jente? 
– Annet enn å altfor ofte være dumsnill i mine yngre dager. Med et vagt håp om at «belønningen» sku være rødvin, Netflix og ultra-mega-super-chill – men som endte med en «Ntå… Du er snill. Takk. Vi snakkes da» og så rett hjem på tube´n i stedenfor, så kommer jeg ikke på et hav av crazystuff jeg har gjort. Har aldri vært han «ikke-faen-om-jeg-gir-hun-opp-enda»-typen. Har antennene slått ut på at detta er sjanseløst eller langt over min liga, så har jeg stort sett klart å snu i døra…  
Er det en spesiell jente teksten går ut til? 
– Nei, det er det ikke,.. Det er en all-over-lættis-historie med ting som er opplevd med flere forskjellige og ting man har hørt. Akkurat den når det gjelder lukeparkering, den skal jeg faktisk dedikere til kjæresten min. Hun er fantastisk, men jeg veit om folk som er flinkere til å sette fra seg bilen…

Fortsetter under

– Jeg er en spektakulær type!