Hopp til hovedinnhold
GLOPPEN MØTER GRANKULLA (SONY MUSIC)

♫ Norsk-finsk sommerhitvarsel!

GLOPPEN MØTER GRANKULLA (SONY MUSIC)

Mon tro om sogningen Sjur Kristian Gimmestad alias SJUR visste at det endelig skulle bli slutt på vinteren i store deler av Norge denne uken?

Gloppen-produsenten valgte iallfall den perfekte fredagen for å slippe sin tropiske flørt «Rich & Famous» <$
Sangen gjestes av Finlands store sønn Isac Elliot (17), som i tillegg til å være norgesvenn af allerede har høstet finsk-norsk streaming-suksess; for halvannet år siden slapp han skamløse «Beast»
med eks-russeduoen Tungevaag & Raaban, en låt som i skrivende stund har 43 millioner avspillinger på Spotify alene.
 
Sjur på sin side har for lengst passert 100 mill på Spoti, mye takket være sin nye versjon av Mario-nyklassikeren «Let Me Love You».

– Jeg vet ikke hva det er de har i vannet i Norge, det er bare SÅ mange gode DJ-er der! Sjur er definitivt en av favorittene mine, og jeg ble superglad og beæret da han ville gjøre en låt med meg, forteller Isac om samarbeidet.

– Refrenget har en rap-aktig monoton og fresh vokalmelodi som er så «groovy» og fin. Og hvem vil vel IKKE være som Conor i Vegas, avslutter godgutten.

«Rich & Famous» er akkurat så kort (02:43) at det føles aaaltfor tidlig når den slutter, så hvis du elsker lettbeint pop like mye som oss gønner du fort repeat umiddelbart.


Vi blir veldig overrasket + litt skuffet om denne ikke får en grei plassering på topp 50 innen kort tid.

Hør Sjur feat. Isac Elliot – «Rich & Famous» her:

Les mer