Hopp til hovedinnhold
(PATRICK OLDENBORG)

♫ Gjøvik-jente med hjelp fra Stargate-halvdel

(PATRICK OLDENBORG)
 

Farida slapp sine to første singler «Three Weeks» og «Solo Ride» i 2016. Da fikk hun en skikkelig pangstart, og ble nevnt av blant annet Billboard, The FADER, Nylon og MTV. Hun spilte også på by:Larm, noe som således gikk ganske bra; hun vant prisen Årets forbilde og sikret seg en spillejobb på sommerens Øyafestivalen.

2018 ble startet med at hun slapp «You», som streamet 100k på to dager.
 
Nå er den Lillehammer-baserte artisten fra Gjøvik klar med en splitter ny låt, som er produsert av Rvbix alias Ruben Grøndahl, med mentorhjelp fra ingen ringere enn Stargates Tor Erik Hermansen.

Hør den rå låta mens du leser vår prat med Farida sjæl nedenfor.

Hva handler «Rob The Bank» om?

– Den handler om et par som har vært sammen i fem år, men nå er hun lei og trenger mannen en siste gang til å være med å rane en bank. Hun tar pengene og han havner i fengsel. Kaldt. Men det skal være en fiktiv historie, og jeg syntes det var gøy å lage en konseptuell låt som ikke hadde noe med et forferdelig brudd eller hvorfor man er på planeten typ lyrikk, som jeg ofte kan finne på å lage, heh.

Du er i selskap med Rihanna, Beyoncé, Ne-Yo, Jordin Sparks… Hvordan var det å jobbe med Stargate?

– Haha! Veeel ikke helt oppe der ennå, men det var veldig inspirerende å jobbe med og ha Tor Erik som mentor på denne. Han er så enormt god på å spotte bra melodier og ideer. Ingen tvil om at de er der de er! Herlighet. En ære å få jobbet med ham. Jentedrøm i oppfyllelse!  
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av FARIDA (@musicbyfarida)  


Hvis du skulle begått en kriminell handling og fått fripass, hva ville det vært?


– Ødelagt alle våpen på jordkloden! Verdens feigeste gjenstand som noensinne er oppfunnet.. sukk

Hvilke norske artister er du fan av?
– Likte godt det siste av Amanda Delara, Sigrid og Astrid men jeg vil også skinne litt lys på Sval sin nye, den hørtes $$ ut! En annen stor men litt undervurdert artist, Julie Bergan. Julie virker veldig hardt arbeidende og er veldig talentfull men hun fortjener flere øyne på seg av folk her hjemme!

– Ellers er Lene Marlin og Elvira Nikolaisen faves fra gamle dager <3 oi bare jenter hehe. La meg ta med noen gutter: Unge Ferrari, Arif, og Chris Holsten. Jeg så ham på Stjernekamp, for en stemme! 

Fortell oss én ting du tror folk ville blitt overrasket over ved deg?
– Jeg er halvt sunnmøring, ho mamma kjeme frå Ålesund 😀 <3

Les mer