Hopp til hovedinnhold
(LINN HEIDI STOKKEDAL)

♫ Bergensk førpremiere: Good vibes! Sommer og sol!

(LINN HEIDI STOKKEDAL)
Enhver konsertgjenger med respekt for seg selv bør både ha hørt om og sett Kakkmaddafakka. Med et liveshow man sjelden ser maken til, er det vanskelig å ikke kose seg glugg.

I høst ga den Roskilde-aktuelle gruppen ut sitt seneste album HUS, men nå kommer frontfigur og en av brødrene, Pål Vindenes alias Pish, snart ut med sitt aller første soloalbum.

Han har allerede gitt ut de to singlene «Crime» og «Compromised», og fredag kommer hans siste singel før albumet; «Woman».

For lenge å vente? Vi kjører førpremiere i kveld, og kan i tillegg by på en liiiten prat med Pish mens du hører på den nydelige låta.

«Woman» er produsert av Bergen-ringrev Matias Tellez, og gis i tillegg ut på plateselskapet Bergen Mafia, som Pish selv driver med storebror Axel.

Sniklytt til «Woman» her:

Oppdatert: Nå er låten ute via Spotify:

Hei, Pish! Eller skal vi kalle deg Pål? Eventuelt andre ønskelige kallenavn?

– Hallaos! Du kan kalle meg hva du vil, så lenge intensjonen er snill!

Du altså <3 Gratulerer med en snack av en låt! Hva handler den om?

– Damer 😉

Du gjør jo ikke akkurat lite suksess med Kakkmaddafakka, hvorfor vil du også gå solo? Føler du at du nå går litt ut av den typiske Pish-rollen vi ellers ser?

– Mye vil ha mer! Haha neida! Om man kan, hvorfor ikke gjøre det? Det er gøy å ha noe der man kan bestemme alt selv! Ja jeg stepper litt ut av min box, men det tror jeg mange andre mennesker også hadde hatt godt av!

Fortsetter nedenfor


(LINN HEIDI STOKKEDAL)Hvordan har det vært å jobbe i studio med Matias Tellez?

– Matias er veldig flink, men han har en dårlig kalender-ordning! Han er så mye opptatt. Han skulle fått seg en assistent som satt opp dagene for han!

Skjønner. Vi som har stått på første rad på Kakk-konsert, vet hva dere har å tilby på et liveshow. Hva kan vi forvente av ditt som soloartist? 

– Det blir ikke like fett. haha! umulig å være like fet som kmf live, men jeg skal prøve på å få folk til å ha det trivelig og kjekt!

Godt at du er ærlig. Hva kan vi forvente på albumet som kommer 4. mai?

– Good vibes! Sommer og sol!

Hva er ditt største ønske for våren og sommeren, sånn generelt?

– At humøret skal holde seg bra, og at alle rundt meg er friske og fine!

Se også sterk ønskereprise: Kakkmaddafakka vs. VG-journalister 🔥


Les mer