♫ Zayn har god tid med PartyNextDoor

1. apr 2017 kl. 00:00
NÅR DET ER FEST HOS NABOEN (OVO/SONY)

NÅR DET ER FEST HOS NABOEN (OVO/SONY)

Vi tipper det var inZayn mange tårer som rant da eks-One Direction-medlemmet takket for seg. Den tidlige exiten kan dog ha vært lur, da Zayns navn har vært mer poppin’ enn de tidligere kollegenes i ettertid.

(Selv om – hold deg fast – Harry Styles snart slipper album, og skal vi tro de som har hørt det lyder det mer som Queen og David Bowie enn One Direction. I andre nyheter: Liam Payne har fått barn med Cheryl Cole.)

Men tilbake til Mr. Malik – Zayn har nemlig supermodell

Å putte dama di i musikkvideoen krever kanskje et sterkt forhold?Zayn har gjort musikk med alt fra M.I.A. til Taylor Swift, Chris Brown og Usher, så solokarriere-valget var nok ikke det dummeste valget for den kjekke briten.


Nå er 24-åringen ute med ny musikk, og denne gangen er det sammen med PARTYNEXTDOOR. (Kanadieren som laget «Work» for Rihanna.) Via «Still Got Time» prøver Zayn å fortelle at en ikke trenger å stresse med alt i livet.

Det ryktes at Zayn slipper oppfølgeren til Mind of Mine (2016) allerede nå i 2017, og denne låta gjør ventetiden til et bedre sted med vibey rytmer.

Hør ferske «Still Got Time» her:

«Still Got Time» er produsert av Frank Dukes og Murda Beatz.

Se også:
♫ Kygo x Fifty Shades Darker