♫ Videopremiere: Sandnes-brødre byr på trap, pop og pengetre ♥

29. aug 2017 kl. 00:00
ER DET LOV Å SI AT DE ER SØTE? (LISA BJORHEIM)


ER DET LOV Å SI AT DE ER SØTE? (LISA BJORHEIM)

Se opp for Sandnes-brødrene i Plaster på såret!

Den nye familieduoen består av Halvard (17) og Åsmund (20), som begge produserer og legger vokal hjemme fra gutterommet. 

Rogalendingene slapp nylig debutsingelen «Pengetre», og i dag har 730 premiere på den ekstra lekne lyric-videoen.

Se vår prat med godguttene nedenfor videoen til «Pengetre»:  Hei Plaster på såret! Kan dere fortelle noe folk bør vite om dere? 

– Tror folk vet veldig lite om oss generelt sett. Føler det er verdt å trekke frem at vi har holdt på lenge med musikk og at det kommer mye mer greier fremover, og at vi jobber masse med greiene hver dag. Vi har masse på hjertet, og gudder på tiden fremover.

Hvor mye cash får man ut av et godt pengetre? 

– Ut av et godt pengetre kommer det mæd mye cash, men pengetreet er jo bare et bilde på noe godt og uoppnåelig, et eget kapittel i vårt tilfelle, men vil nå variere fra person til person. 

Hva ville dere brukt pengetre-pengene på? 
 
– Mesteparten av pengene hadde blitt investert, resten blir brukt på andre ting. 

«Kan telle alle norske rappere verdt å høre på på én hånd» 🤔 Hvem er verdt tiden deres? 

– Vell… Linjen blir vel egentlig fulgt opp med «Ikkje sei sån plaster», så det er ikke ment som en diss… Mer en liten heads up om at plaster er i byen, men de holder seg humble, men altså hvis man hører på Lars, Arif, Karpe, Linni og 612 så vil jeg si du er godt i gang. 
Hva er problemet med resten av røkla?

– Resten av røkla er ikke noe særlig problem, vi er ikke perfekte selv i det hele tatt, så det blir for dumt når to gutter som har vært i spillet i noen måneder skal begynne å peke ut enkelte rappere bare fordi vi personlig ikke prefererer å bruke tiden vår til å høre på den musikken. Rap-beef er skamcorny og kleint, det var kult når Nas og jay gjorde det men det var mer enn ti år siden liksom…

Hvordan er rap-miljøet i Sandnes? 

– Relativt dårlig, men vi jobber med saken. Må nok dra over til nabobyen der vi har en del flere og mange flere spennende nykommere. Så ikke sov på vestkysten. 

Fortsetter nedenforHALVARD OG ÅSMUND UTGJØR PLASTER PÅ SÅRET (LISA BJORHEIM)


Hva kan dere tilføre det norske musikklandskapet? 

– Det er vanskelig å si, siden musikk tolkes forskjellig fra person til person og alt handler om personlig preferanse. Men vi føler at stilen vår gir en god mix av trap, pop, soundcloudrap, rock med en touch av bubblegum i tillegg til litt ekstra kondimenter. Så vil egentlig bare tiden vise hva som vil skje. Vi kan ikke garantere å komme med de mest tankevekkende, eller politiske korrekte låtene i startfasen fordi vi føler ikke det kommer naturlig, og det er en veldig viktig del av musikken vår… At det skal komme naturlig og gi oss en følelse som ikke nødvendigvis skal tvinges inn.
Hva vil dere oppnå med musikken? 

– Musikken vår skal glede andre og det har egentlig vært målet vårt fra dag en. Andre prioriteter kommer mer på siden, men det er også viktig for oss å gi ut vell produsert musikk. Det er også grovt å høre at man har inspirert andre til å mekke musikk.


Se også: Bergens nye rapstjerne er 12 år gammel <3