Hopp til hovedinnhold
RYKTET SIER AT ETT BLIKK FRA RYTMEKLUBBEN KAN GJØRE DEG GRAVID (MATS BAKKEN)

♫ Videopremiere: Rytmeklubben

RYKTET SIER AT ETT BLIKK FRA RYTMEKLUBBEN KAN GJØRE DEG GRAVID (MATS BAKKEN)

Oppdatert:

Nå er musikkvideoen til Rytmeklubbens «Like That» endelig her, se det lekre resultatet (og syng med!!) nedenfor. 

Snutten er laget av Christopher Rogne Helberg sammen med Rytmeklubben.

Singel-sak fra 3. februar

Hvis du savner å danse til synet av fire kjekke, velkledde unge menn nå som One Direction har pause er Rytmeklubben løsningen. Men den Trondheim-baserte klubbkvartetten spiller ikke bare andres godlåter, de lager også sine egne tunes, i og utenfor kollektivet. 

I dag debuterer Ole Torjus, Henrik The Artist, DJ Karaoke og Hi Tom alias Rytmeklubben alias Raimteklubbin via Sony Music, og resultatet er rålekkert! 


På «Like That» teamer gladguttene opp med en anonym vokalist (vi blir saksøkt/bannlyst fra fremtidige gjestelister om vi sier hvem), men det er strengt talt ikke så viktig. Bare hør låten, så glemmer du alt om mystikken. 

Hør + elsk Rytmeklubben – «Like That» via Spotify: 

Hei Rytmeklubben. For for en låt! Hva handler «Like That» om? 
– 💔🌦🌵 (Knust hjerte, sol som lurer seg bak regnsky, kaktus). 

Oki. Hvordan ble låten til? 
– Vi våknet opp på en AirBnB i Stockholm og leste at Donald Trump var USAs neste president. Så dro vi i studio og snakket litt om det, var forvirret, tvilende om tallene var ekte, desillusjonerte, delvis i fornektelse, delvis redde. Men hva skal man gjøre. Så vi lagde en sang, og i retrospekt kan man jo tillegge linjer som «I don’t want you like that» et stikk mot situasjonen. Plis bare ikke, liksom. Gidd å bli president da. Men altså, den handler ikke på noen måte om det.
–  Ellers kan vi egentlig ikke si noe særlig om prosessen. Vi har jobbet lenge med å utvikle helt unike arbeidsmetoder for å lage musikk som aldri vil komme til lyset. Til og med hvem som synger på «Like That» er konfidensielt, men de trente ører plukker det kanskje opp. Kan dog hverken bekrefte eller avkrefte noen rykter av juridiske hensyn.
Vi kjenner ikke så mange DJ- og produsent-kvartetter. (Hvis det er det dere er, da.) Uansett. Hvilken rolle har alle i Rytmeklubben? 
– Ikke vi heller! Kan lage en stillingsbeskrivelse for alle da:
Henrik The Artist: Human Resources
Hi Tom: Etisk Konsulent
DJ KARAOKE: Kvalitetssikring
OT G TORJUS: Daglig Drift

Den spennende saken fortsetter nedenfor

@diplo made us do it. Yours, the group formerly known as Rytmeklubben

Et bilde publisert av Raimteklubbin (@rytmeklubben)


Er det vanskelig å kombinere soloprosjekter med Rytmeklubben? Hvem kommer til å ta en Zayn/Justin Timberlake/Ginger Spice først? 
– Norske medier som Melk og Honning har allerede spekulert i om Henrik The Artist har vært i ferd med å dra en ZAYN (s/o til en grov fuckboy), så det ligger kanskje i kortene. Samtidig er det 3 mot 1 i en eventuell avgjørende tvekamp, så det skal godt gjøres. Bare å legge seg i trening, Henrik! Sees på KjendisFarmen2018.

PS: Zayn gikk for Rytmeklubben <3

Hvilke norske artister inspirerer dere aaaller mest akkurat nå? 
– Svani, Nils Bech, Cezinando, PURPURRPURPLE, Cashmere Cat, DJ IBON, Unge Ferrari, Vilde Tuv, LuvOcean, Astrid S, Future Daughter, IlL TARIQ, Smerz, TCF. 
Drømmesamarbeid? 
– The Lad Bible.
Det er fredag! Hvordan nyter dere helst en god helg?
 
– «Musikken stopper aldri» sa en gang en ung mann i et intervju med Dagbladet, så som oftest nyter vi helgen i hard jobb-modus. Hvis ikke er vi på klubben hvis Ballemup, KOSO, 100% Klubb eller noen av de andre rå konseptene som for tiden stort sett får lov til å spille på Revolver ( <3 ) har fest. S/o utelivet.
Har dere ellers noe på hjertet? 
– Det finnes ingen riktige svar, bare riktige spørsmål. 

Se også: Tent norsk pop fra Rytmeklubben og Mr Little Jeans

Nyeste saker fra 730.no

Les mer