Hopp til hovedinnhold
ODAS NYE LÅT

♫ Videopremiere: Relaterbar hjertesmerte fra Gjøvik

ODAS NYE LÅT HAR SOM MÅL Å TA TAK I RYGGRADEN OG HJERTEROTA DI(OLE MARTIN HALVORSEN)

Tre gode med dagen i dag: Det er fredag. Vi er én dag nærmere julaften (66 dager til ribbe!). ODA har sluppet ny singel, og vinner ukens mest relaterbare låt.
 
Oda Kvingedal Larsen har tidligere vært å se i Melodi Grand Prix og The Voice, og siden den gang har Gjøvik-jenta sluppet flere egne prosjekter.

Nå står hennes fjerde solo-singel for tur, og samtidig serverer hun en tilhørende musikkvideo! 730.no kjører premiere – se vår prat med Oda nedenfor.

På «Forever or Never», produsert av norske Joakim W. Steem alias Jowst (som forøvrig vant fjorårets MGP med 
«Grab the Moment»), får lytteren føle på god, gammeldags kjærlighetssorg.

Noe de aller fleste kan kjenne seg igjen i? 💔

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av ODA Artist – Songwriter (@odamusic)


Hei, ODA! Hvordan er livet?– Hei 730.no ☺️Livet er fint om dagen. Nytt fra sist jeg snakket med dere: 1. Har funnet den store kjærligheten 2. Skal få hund 3. Deler ikke lengre seng med lillesøsteren. Fått meg leilighet.


Deilig – det er velfortjent! Hva handler «Forever or Never» om?
«Forever or Never» er en skikkelig kjærlighetssorglåt. Låta skildrer hvordan den store forelskelsen noen ganger gjør så vondt at den nesten brenner. Om forhold som ikke varer. Om ønske om den evigvarende kjærligheten. Og med et klart overordnet mål for kjærligheten. For alltid eller aldri.Fortell én ting du kunne gjort for alltid – og én ting du aldri vil gjøre?Én ting jeg kunne gjort for alltid: Sovet lenge om morningen.Én ting jeg aldri vil gjøre: Hoppe fra 10 meteren. Har alltid hatt litt høydeskrekk, men har samtidig alltid likt å utfordre sånne redsler – noe som i sin tur resulterte i at jeg skulle hoppe fra en 7 meter høy klippekant i Kroatia. Fikk totalt blackout idet jeg hoppet, og landet i en slags sideplanke i Adriaterhavet. Trengte ikke å bekymre meg for å ikke ha fått farge den sommeren i hvertfall 😛 Aldri igjen.Hva er historien i musikkvideoen?– Jeg ønsket å ha et visuelt åpent uttrykk i videoen. Jeg liker godt at publikum kan tolke historien på forskjellige måter.Det er to karakterer i videoen, men disse to har aldri noe direkte kontakt med hverandre. Musikkvideoen er en slags abstraksjon eller speiling av følelser, tid, og sted. For meg uttrykker den følelser gjennom dans, musikk og rom. For meg er den i større grad en uttrykksform gjennom dans, musikk og rom, enn en konkret historie som visualiserer teksten og musikken.


Jeg er veldig glad i dans som uttrykksform, men er alt for klønete til å bli danser selv, så jeg er superglad for at jeg fikk med danseren Anders Engebretsen på dette prosjektet. Han greide liksom å få til det uttrykket jeg så for meg da jeg begynte å planlegge videoen.

Sjekk finfin musikk-/dansevideo:

Se også: Zara Larsson om kjip kjærlighet i ny låt

Nyeste saker fra 730.no

Les mer