Hopp til hovedinnhold
<3 (INGRID POP/HÅNDBRYGG/LITTLE BIG SISTER)

♫ Videopremiere: Marit Larsen holder det folk’elig på Nesodden


<3 (INGRID POP/HÅNDBRYGG/LITTLE BIG SISTER)

Før man kunne lese om AURORA, Kygolini, Astrid S og Anna of the North på svære, internasjonale nettsteder nesten ukentlig var det én mann som gjaldt – Perez Hilton.

Som en rosa versjon av 730 har sladderluringen holdt det gående i en årrekke, og nettstedet til 38-åringen holder fortsatt koken i 2016, til tross for stadig større konkurranse. Perez, eller Mario om du vil, har alltid hatt nordmenn i sin hule hånd, dog bare en god håndfull av dem. På elsk-lista til kjendisblogger-kjendisen finner vi blant annet Ida Maria, Sondre Lerche, Donkeyboy og Anine Stang – og selvfølgelig Marit Larsen, som han først skrev om tilbake i 2008.

Fortsetter under(INGRID POP)

I dag har Perez Hilton verdenspremiere på musikkvideoen til Marit Larsens «Running Out of Road», hentet fra Joni Was Right, Lørenskog-artistens første utgivelse på eget selskap. Som sist har hun produsert musikken selv. – Perez Hilton har vært en lojal fan de siste årene. Veldig smigrende at han spurte om å få premiere på denne, forteller Marit til 730. Musikkvideoen ble spilt inn på Nesodden i ca. 7 grader og vind. 
– Samarbeidet med Andre Løyning har resultert i en tilnærming til musikkvideo vi ikke har prøvd før. Videoen er en videreføring av energien som oppsto i studio, avslutter hun. Se videoen til «Running Out of Road» her: 


Se også: Marit Larsen får norsk metal-hyllest 

Les mer