♫ Videopremiere: Madcon om å fylletekste eksen

5. mai 2017 kl. 00:00
DON'T DRINK AND
DON’T DRINK AND DRIVE TEXT (SKJERMBILDE/SONY MUSIC)

Goood fredag! Drikker man alkohol fra tid til annen blir det noen ganger for meget. Bare spør Madcon.

På sin nye, ærlige fyllavise forteller Tshawe og Yosef om den gode idéen som noen ganger oppstår etter for mange enheter – å kontakte eksen… 

Vi tok en prat med de smørblide norske veteranene, se nedenfor premiere på videoen til Ki Fitzgerald og Josh Wilkinson-produserte «Got a Little Drunk». 

Musikkvideoen er et reisebrev fra Cuba, skutt av 10 kamerafolk og den norske superduper-regissøren Frederic Esnault: Hei Madcon! Hvordan går det?  

– Shooo!! Tært her ass Baba.. koser oss og gleder oss til å få sluppet ut ny musikk ass. 
Hva håper dere at andre kan få ut av «Got a little drunk»? 
– Håper vel hovedsakelig at folk setter pris på musikken vår og at det får deg til å ville bevege litt på både sjel og kropp.
Teksten høres veldig selvopplevd ut. Hva handler låten om?
– Så du veit åssen det går… Du ækk’e med den personen du elsket lengre, men ikke helt har klart å gi slipp på enda. Så du går ut og forsøker å drukne minnet av vedkommende med en tur eller to ut på byen. Og så stenger byen, du har kommet deg hjem på sofaen med en halvferdig-spist kebab på fanget. Så finner’u ut at det er en «god idé» å sende nettopp denne samme personen du har forsøkt å glemme en tekstmelding midt på natta. Noe du vet godt det aldri er. Denne låta kom fra en slik situasjon. Noe det er sikkert mange der ute som kan relatere seg til innbiller jeg meg selv… Skål! 

Saken fortsetter nedenfor


Hvem av dere er best eller verst på fest? 
–  Verste av alt er at jeg tror faenmei det må være Yosef som har tatt meg igjen der når det gjelder fest. En tidlig midtlivs krise eller no… han vet åssen å tørn opp, i hvert fall i forhold til den bibliotekaren han var før. 
 
Bortsett fra eget brygg… Hva drikker dere helst? 
– «Bortsett fra eget brygg» ?!!? Høøøøra… Vi hakke jobba så hardt for så lenge for at vi ikke skal nyte vårt eget brygg nå som vi faktisk kan si at vi har vårt eget brygg å nyte baba. Glem det der… Black Tears til alle. Spør folk som var på bursdagsfesten til Stubberud😉 Den smaker godt og setter i gang flammen i deg!
Har dere en fin eller vond fyllahistorier å dele? 
– Det er vel det som låta vår handler om det. Tror de fleste av oss kan relatere seg til dette om å ville ta kontakt eller sende en tekst sent på natt etter for mange drinker, og for en eller annen grunn har klart å resonnere seg frem til at det faktisk er en god idé og sende vedkommende du hadde en greie med, eller et romantisk forhold med etc en tekst. Noe som aldri er en god idé. Som på en måte kollektivt blir en eneste stor vond/klein fyllahistorie i seg selv som vi deler.

Fortsetter nedenfor

#Contrasts 📸: @magnerisnes

Et innlegg delt av Madcon (@madconofficial)

Dere gir mye kjærlighet til andre norske artister. Hvilke unge lovende imponerer dere mest om dagen? 
– Hmmm… Den er vanskelig. Driver stadig å lærer om nye navn hele tida. Så vikke si.. men vi følger med. Fett å se så mange nye talenter hevde seg.
Har dere noen fete sommerplaner? 
– Sommeren er som alltid sesongen hvor vi som artister skal underholde dere mens dere nyter og koser dere i sol steika. Så det er våre sommerplaner. Vi nyter å underholde:)
Se også: Den forrige musikkvideoen til Madcon er norgesreklame AF