Hopp til hovedinnhold
MÅL (SKJERMBILDE/TOOTHFAIRY)

♫ Videopremiere: JNS fra Hamar er en gamer, ikke en player

MÅL (SKJERMBILDE/TOOTHFAIRY)

Noen musikkvideoer er mer vellaget enn andre – som denne her.

Thomas Tidligere i høst fortalte produsenten, låtskriveren, sangeren og rapperen til 730 at låten handler om (potensielle) partnere som ikke vet hva de vil. 


– «Spill» handler om å date noen som ikke klarer å bestemme seg for hva de vil. Både jenter og gutter spiller spill. Jeg tror det handler om usikkerhet som man tar ut på den andre. Spill har jeg produsert og skrevet selv, men med litt ekstra god hjelp av Pav fra Lovespeake. 

Se premieren via YLTV og regissør Ola Kassen:
Hei Thomas! Dere gikk for en litt bokstavelig tolkning til videoen? 

– Hei 730! I videoen prøver jeg å redde prinsessen kun for å finne ut at hun lurte meg hele veien, og det føler jeg er et perfekt bilde på hva som skjer når noen spiller spill med deg. Manuset skrev jeg selv og lot Ola Kassen tolke den med animasjoner fra David Bjørnstad som gjorde drømmen min om å være en spillkarakter til virkelighet.
Topp tre spill? 

1. Sonic the Hedgehog 2, alltid vært en Sega-gutt.

2. Metal Gear Solid, alle spillene men spesielt første spillet.

3. Def Jam: Fight For NY, var stooort i livet mitt as; Slossespill hvor man fighter kjente rappere som busta rhymes, Fat Joe, Method man, Ludacris, Snoop Dogg, Joe Budden osv. Man kjøper chains, timberlands og knuser cadillac escalades… Du vet, sånn 2005-hiphop shit som jeg fortsatt elsker… 
Hva ønsker du deg til jul? 
– Til jul ønsker jeg meg en A-listing på radio, og en bylarm-booking. Ellers er det alltid Ralph Lauren Bear-gensere og Gucci hats på lista mi.

Og hva står på ønskelisten for 2018? 
– I 2018 håper jeg på en A-listing, og å spille på et par festivaler her i landet. På produsentsiden blir det å skrive masse som jeg alltid gjør og ta et par turer til Los Angeles og skrive med artister der.

Se også: – Ingenting er som å være ordentlig forelsket

Les mer