Hopp til hovedinnhold
– Kylie Jenner sang med på låten!

♫ Videopremiere: Finske Isac Elliot (14) feat. Tyga


Oppdatert 25. september:

I dag kom endelig musikkvideoen, hvor teamet tolker låtens tekst veldig bokstavelig… Stakkars Isac er fortvilet i LA etter at en vakker jente forlater ham med kun et kyssemerke på kinnet. 14-åringen starter jakten på kjærligheten, og tar en pause når han tøffer seg med Tyga underveis. (Som har tidenes mest intetsigende vers?) 

Spoiler: Kylie Jenner (som var på settet) gjør dessverre ingen cameo, men Isac forteller at han likevel fikk litt kjærlighet fra henne. 

– Først kom crewet hans, og så kom Tyga og Kylie. Vi hørte på «Lipstick» sammen, og snakket om hva vi skulle gjøre. De var veldig hyggelige og avslappet begge to. De kunne låten, og det var kult å se at Kylie sang med på en låt jeg er med på, da jeg stod foran kameraet med Tyga. Jeg vil alltid huske den videoshooten. Det var en stor greie for meg, sier den ydmyke tenåringen. 

Tnååw! Isac forteller også at han har vært fan av tigeren lenge. 

– Først var jeg nervøs. Jeg er en stor Tyga-fan og har hørt mye på musikken hans. Jeg husker hvor opprørt jeg ble da han hadde en gig i Finland forrige sommer, og jeg ikke fikk se ham. Da visste jeg ikke engang at vi skulle lage en låt sammen. 

Sjekk ut videoen via regissør Erik White (Chris Brown, Diddy, Missy Elliot) nå: 


Oppdatert fredag 14. august:
«Lipstick» er endelig ute, sjekk den ut via foretrukket streamingtjeneste under, eller hør den direkte i Isac Elliot-appen. (Du har vel den?) 
Sak fra 6. august

Endelig internasjonalt gjennombrudd?

Den finske pophelten Isac Elliot har annonsert via Instagram at hans neste singel heter «Lipstick», og har selveste Tyga med som gjesteartist. Aka den 25 år gamle Cali-rapperen som stjal Kylie Jenners (17) hjerte. <3

Etter all suksessen er det lett å glemme at dyktige Isac Elliot fortsatt bare er 14 år gammel, og forhåpentligvis har en svær karriere foran seg. (Justin Bieber var 15 da han ga ut «Baby» med Ludacris.)

Apropos «Baby»… 

«Lipstick» feat. Tyga slippes 14. august, men låten blir ikke rapperens første samarbeid med en ung pop-gutt.

I 2013 ga Tyga ut «Wait For A Minute» med Justin Bieber for å promotere sitt eget album, men låten ble vraket da The Gold Album: 18th Dynasty ble sluppet i juni. 

PS: Se opp for intervju med Isac Elliot hos 730.no veldig snart. 

Se også ønskereprise: 730s aller første sak om unge Isac

Nyeste saker fra 730.no

Les mer