Hopp til hovedinnhold
ADRIAN OG KARL I DUOEN INNERTIER. VI VET IKKE HVEM SOM ER HVEM (WARNER MUSIC)

♫ Videopremiere: Drøbak-duo debuterer med sikker fingersex

ADRIAN OG KARL I DUOEN INNERTIER. VI VET IKKE HVEM SOM ER HVEM (WARNER MUSIC)

Hater du lettbeint pop-rap og russemusikk må vi bare beklage. Synes du også videoer som spiller på sex er æsj og skammelig er dette virkelig ikke saken for deg. 

Alle andre kan derimot glede seg til Innertier sin første musikkvideo, som du kan se premiere på under.

Den ferske duoen fra Drøbak har tidligere produsert for Robin og Bugge, samt russelåter her og der. På debutlåten har de med seg vokalist Morgan Sulele, og Fredrikstads egen Petter «Katastrofe» som rapper et funny vers. 

Hei gutta! Hvem er Innertier? 

– Innertier er satt sammen av to menn/gutter/søstre; Adrian Emile og Karl Fredrik. Med noen andre velforumelerte ord, en idiot og en avslappet dude som har funnet ut at gutterommet kan produsere kommersiell musikk. Ikke bare klamydia… Begge har røtter fra Drøbak, et lite sted utenfor Oslo, så de mest harry’e sidene av oss stammer nok derfra. Karl kan riktignok gå nærmere inn på det siden han er mest harry og har førerkort. Hahahah førerkort liksom, hvor harry er ikke det? 
 
Kan dere fortelle litt om debutlåten? 

– «Dum» er den enkleste, men også mest kompliserte låta vi har lagd hittil: Sax, 124 bpm, litt 80s feeling, falsett vers og rap. Låta har et «glimt i øyet», men også det humoristiske takket være Katastrofe. Det skal mye til for at refrenget «Dum-di-dum» ikke setter sine spor på Mensa-resultatene fremover. 

Fortsetter under
 


STEKETE GJENG? (WARNER MUSIC)

Hvem sin idé var videoen?

– Selv om det var litt idémyldring i plenum, kaster vi all spotlight på Per Gunnar Fordal her. 
Han hadde såvidt tid til å åpne en buljongterning fra vi snakket om video til vi var i gang, så all credit til den mannen for hva han har fått til. Thea Bjørknes og Elias Gobdoon (skuespillerne) var også delaktige her, så de skal få hver sin togbillet til Hammerfest på NSB Stille. 
 
Hva er det dummeste som er gjort noen gang?

– Da Coca Cola fjernet Vanilla Coke? Eller når Pepsi fjernet Pepsi Twist? Eller når vi søkte på Google først for å finne et skikkelig kult svar til dette spørsmålet… 
 
På en skala fra 1-10, hvor smarte er dere selv?

– Adrian er en klar 4’er. Meeeen, han har jo akkurat sluttet å røyke kreftpinner så kanskje 4,5 nå?
Karl, eller føflekk som vi kaller han, hadde vært en klar 10’er om han hadde husket hvert fall EN helg siden han begynte å drikke i 4-5 års alderen.

Fortsetter under

 


PRIKK PRIKK PRIKK (WARNER MUSIC)

Altså… I videoen deres trer skuespiller Elias (aka rapperen Young E fra Telemark) en kondom over fingrene. Ganske skamløst. Har dere lyst til å si noe om det? 


– Sikker fingersex har vært en bærebjelke i våres liv. Prøv å mimre tilbake til at du er på rommet med en tjej, mor og far roper «Det er middag» og du finner ut at det er fingermat av noe slag. Da er du rimelig glad for at du har en far som kan sikker fingersex! 

Herregud.

Se videopremiere på Innertier & Morgan Sulele feat. Katastrofe – «Dum» nå, regissert av Per Gunnar FordalSe også: Pølsefest med Staysman, Lazz, Katastrofe og Paradise-prinsesse (VIDEO) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer