Hopp til hovedinnhold
Davids sønn teamer opp med britiske hunks.

♫ Videopremiere: Brooklyn Beckham (16) stiller for The Vamps!

THE VAMPS + BROOKLYN = ❤ ❤ ❤(MERCURY/VIRGIN EMI)


Lurer du på hvem disse søtnosene er?

The Vamps (alias Bradley Simpson, Connor Ball, James McVey og Tristan Evans) er et britisk indie/pop-band som debuterte via YouTube for et par år siden. Foruten sine egne låter har de britiske kjekkasene har også fått veldig god respons på coverlåtene de har lastet opp.

En av deres mest sette YouTube-videoer er en akustisk versjon av Taylor Swifts «22»:

PS: Noe av suksessen kan de takke en nordmann for. Og Bruno Mars. 

Fanbasen Vampettes vokste seg stor så fort at bandet ble spurt om å varme opp for artister som The Wanted, Little Mix, Austin Mahone og Demi Lovato. Du har kanskje hørt «Somebody To You» med The Vamps og Demi Lovato? 

..Eller «Oh Cecilia» featuring vår søte kanadiske BFF Shawn Mendes:

Den britiske pop-kvartetten er endelig tilbake, og er nå aktuell med en eksplosiv musikkvideo til singelen «Wake Up». Forrige fredag teaset de følgerne sine med en liten smakebit, og til fansens store glede var David Beckhams eldste sønn å se i snutten (!).

Debuterer endelig Brooklyn som skuespiller?

Gutta forteller via en pressemelding at å spille inn video med fotballspillerens sønn var helt sjukt. 

– Å filme musikkvideoen er noe vi hadde gledet oss veldig mye til! Sist vi spilte inn musikkvideo var for et år siden, så det var deilig å endelig ta opp tråden og komme i gang igjen. I denne videoen gjør vi noe vi aldri har gjort før; vi opptrådte på toppen av et radiotårn! Det var skummelt, men så klart helt sjukt.

The Vamps er forresten veldig glad i sin nye band-logo. Den blir vist sånn cirka tusen ganger ved hjelp av velplassert merch, biler og fyrverkeri. Bare for å være sikre på at vi fikk den med oss…

Se den helt nye snutten til «Wake Up» feat. Brooklyn Beckham her:

Se også: David gjør Brooklyn (16) flau via Instagram

Nyeste saker fra 730.no

Les mer