Hopp til hovedinnhold
HAN DER UNGE FERRARIEN (SONY/NORA)

♫ Unge Ferrari tolker Grieg og Ibsen (!)

HAN DER UNGE FERRARIEN (SONY/NORA)

Tidligere denne uken teamet Unge Ferrari opp med Arif og svenske Vinter i en ekstra rask video, men det stanser ikke der. 

Under Øya-konserten bød Stig på mang en gjest (Arif, Hkeem, Tomine), men også på helt fersk musikk. «Hologram» ble live-debutert på Tøyen-festivalen, men er i dag tilgjengelig på hele Internettet også. <3

Den nye singelen sampler snodig nok Henrik Ibsen-stykket Peer Gynt.

– Peer Gynt og Innovasjon Norge ville at noen norske artister skulle tolke Grieg og Peer Gynt-stykket, jeg var heldigvis en av de. Vi har brukt dialog fra skuespillet på introen til låten, og samplet stryk fra Edvard Grieg, noe som bidro til å skape en veldig spesiell stemning, forteller Unge Ferrari om «Hologram». 

Tematikken er dog i kjent ‘rari-stil. 


– Låten handler om det å være med en person, men samtidig føle en stor avstand. Det å ikke nå frem selv om du prøver. Du vil føle denne personen igjen, ikke bare se den. En elefant i rommet det er vanskelig å adressere. Hva vil du? Hva tenker du? Hva føler du om oss? litt det spør låten om. Aksel Carlson har produsert den, og jeg føler den passer perfekt til disse dager hvor sommer blir til høst.


Stream Axxe-produserte «Hologram» via Spotify:


Eller sjekk ut lyrikk-snutten:


Se også: Ylva (17) tolker Unge Ferrari og Hkeem <3

Nyeste saker fra 730.no

Les mer