Hopp til hovedinnhold
(AKAM1K3)

♫ Tromsø-rapper er iggy poppin’

(AKAM1K3)

Etter å ha gitt ut en av Norges udiskutabelt (iallefall kanskje) beste norske rapdebutskivene i 2013, er Klish nå ute med gatete, Tom 12″-produserte «Iggy Pop».
Her
får man også med en ny versjon av «Ballonga» med The Band Called Oh! og en sylskarp remix av «Napoleon», med gjevt gjesteri fra Oter, Mats Dawg og Pumba. Låtene er for øvrig fra en enda mer gatete mixtape ved navn Apokalyps Dude, med et knippe nye låter, remix’er og radiofreestyles som kommer på mandag.
 
Iggy Pop er en maxi-singel/miniatyr-EP med ignorant pop; et iggy begrep jeg prøver å få poppin’ i 2014. To steinharde gate-classics og et litt mer pusekattete alibi, sier Klish til 730.

Se opp for åpningssporet «The Age of Jonarius» med friskt Turboneger-sample og roperefreng. Se Klish live på bransjete Trondheim Calling og by:Larm, ifølge hans promobabe RSP:
– Gjør deg klar til å bli sjarmert!

«Iggy Pop» får du her:


Klish og Oh! fra #SoulfulSunday-serien:

PS: Hvis Tromsø, tøtter med tættiser, tits, truser, trultete typer og toalettbåser er din tekopp, så anbefales videoen til «Jenter med tatoveringer»:

Fun fact 4 kidsa: Iggy Pop er en legendarisk artist kjent for protopunkbandet The Stooges og for å være en villbass generelt. Han ser sånn her ut: (Ikke sånn her:)

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer