♫ Sondre Justad: – Tør å kjenne at det river i hjertet!

23. sep 2015 kl. 00:00
(BJØRNAR ØVREBØ/PETROLEUM RECORDS)

(BJØRNAR ØVREBØ/PETROLEUM RECORDS)

Oppdatert fredag: Låten er nå ute via alle digitale kanaler, hør den via Spotify under. 

Sist vi hadde førpremiere fra Sondre Justad gikk fansen bananas med lovord og kjærlighet, og vi tviler ikke på at det samme kan skje i dag. 

I morgen slipper Lofoten-kjekkasen sin nye singel via Petroleum Records, men før det kan du høre den så ofte du orker via 730. <3 

Sondre Justad synger ofte om kjærlighet, men denne gangen handler det ikke om forholdet til andre mennesker.  
 
– Til forskjell fra de tidligere singlene mine er det ikke en låt om et kjærlighetsforhold, men mer en eksistensiell tematikk. Den handler om å føle at man lever livet sitt fullt ut, ikke begrenser seg, henger på overflaten, men å tørre å kjenne at det river i hjertet, forteller 24-åringen til 730.  

Saken fortsetter under 

I likhet med «Nu har du mæ» er «Riv i hjertet» laget sammen med den enestående produsenten Thomas Eriksen. 

– Føler meg jævlig heldig som har får jobbe med så bra folk. Thomas og jeg har etter samarbeidet med «Nu har du mæ» funnet vår egen greie. Vi har det veldig artig og kreativt i studio, og ofte kan jeg ende opp med å stå en hel studioøkt fordi jeg blir så gira. Da vi startet med «Riv i hjertet» var det viktig at det ikke skulle være noe regler.

– Vi testet med alle instrumentene han har i det lille studiorommet sitt og ønsket å se hva som kunne komme ut av det. Trekkspill, klokkespill, trompet, fløyte, gitarer, piano, synther osv. I tillegg ble energien fra trommene viktig og vi spilte inn ganske store tammer og friske trommebreaks med Tarjei Strøm (rå fyr). Og til slutt endte vi faktisk opp med å bruke det meste!


(AKAM1K3) 

Se også: – Jeg elsker å bade, helst uten shorts!