Hopp til hovedinnhold
YLVA BLIR STJERNE (UNIVERSAL)

♫ Sommersmash fra Ylva (17) – se videopremiere ♥


YLVA BLIR STJERNE (UNIVERSAL)

Den suverene unge sangeren Ylva Olaisen prøver nye veier på sin seneste singel.

«Get With Me» er en perfekt poplåt om den vanskelige tiden når du ikke vet hva den andre parten føler («Do you wanna get with me or nah?»), og sjangermessig en helt annen greie enn det hun har sluppet tidligere. 

– Det er en annerledes type låt enn jeg hadde forestilt meg at jeg skulle lage, men det ble bare sånn. Samtidig er låta veldig meg, rett og slett fordi jeg har vært med i alle ledd av prosessen, forteller Vågsbygd-jenta med den dype røsten til 730. 


The Stream
-favoritten har skrevet «Get With Me» sammen med Jeppe Federspiel og Michelle Drew.

Musikkvideoen (med lekker koreografi av Sofie Løken) er regissert og klippet av Fahil Anweri.

Se verdenspremiere her: 

Se også: ♫ Ylva Olaisen og Emelie Hollow går for hver sin store stjerne

Les mer