♫ Snow Boyz: – Jeg føler meg selv til hundre!

7. jun 2017 kl. 00:00
TO BRØDRE SOM ER BRØDRE (EBBA HOGNESTAD)

TO BRØDRE SOM ER BRØDRE (EBBA HOGNESTAD)

Den Roskilde-aktuelle søskenduoen Snow Boyz er tilbake, og som vanlig er gutta i fyr og flamme. (Til tross for det iskaldte navnet.)

I dag viser de frem musikkvideoen til J Ramm-produserte «Stukær». Videoen er gjort av Safari Tones, og er i følge Sk!p resultatet av en tilfeldig hyggekveld: 

– Ideen bak videoen var enkelt og greit. Vi var i leiligheten og hadde det koselig, så plutselig bestemte vi oss for å skyte musikkvideo til «Stukær». Storebror Zino var mest edru av alle, så han sto for regisseringen av videoen sammen med Safari. Alt bare skjedde helt random!
Hva handler «Stukær» om? 
Baby Marley: – Har en del kompiser som gikk på trynet, matter fact jeg tror alle har det. Og når jeg sier «hatt drinken så lenge at isen har tina» så er det fordi jeg tenkte på dem da jeg var med Pernille og Katrine. 
Sk!p: – Jeg er drita mens jeg flyr rundt i byen. Jeg føler meg selv til hundre. Fucker du med viben så får du lett en på trynet. Vil ha positive energi rundt meg, eller så kom deg her ifra.


Se premiere på musikkvideoen til «Stukær» via våre venner i YLTV:

Se også: Snow Boyz tolker Unge Ferrari