Hopp til hovedinnhold
ANNIE + EGIL (HES) 

♫ Skjeggete Ørsta-flinkis tolker barnemusikal-klassiker

ANNIE + EGIL (HES) 

På fredag dropper Egil Olsen live-albumet ooo this happened (on a cold summer night at ocean sound recordings), med en tilhørende film spilt inn på Giske i Sunnmøre. Ørsta-artisten feirer dobbeltslippet med en deilig fest på Parkteatret samme dag, se hvordan du kan få billetter og signert plate nederst i saken. 

Har du sett Egil live før vet du kanskje at han pleier å avsluttet settet ved å covre Annie-klassikeren «Tomorrow». (Eller «I morgen», som den heter på norsk.)

Tolkningen hans av «Tomorrow» havner som bonusspor på live-albumet, og har en helt spesiell (og dritfin) historie bak.  – Det siste året har eg alltid avslutta konsertane mine med denne. «Tomorrow» var også songen til meg og min første hamster, Rambo. Eg var ca tolv år, Rambo var ca eitt, og songen kom på radioen ein gong eg satt og klappa han, og han sovna i hendene mine.

– Sidan då høyrde vi ofte på «Tomorrow» når vi skulle kose. Rambo var ein spesiell og rolig hamster. Han døydde til slutt i hendene mine som gamal mann (to år). Eg tok fri frå skulen nokre dagar og begravde han bak huset.

 
Sjekk ut Egil Olsens dritfine Annie-cover, og se hvordan du kan vinne konsertbilletter under. 


Konkurranse! 

Vil du ta med deg en venn/kjæreste/bestemor til konserten på Parkteatret førstkommende fredag? Send en mail til jan[email protected] merket «Egil <3 Olsen» hvor du skriver hvilken låt han bør covre neste gang. Ta med telefonnummer og alder, så kontakter vi deg kanskje på fredag! Vinneren får også en signert plate. 

PS: Saken oppdateres med hele filmen fredag.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer