Hopp til hovedinnhold
Hør låtene og se video.

♫ «Si ingenting» remixer: OnklP, Tshawe, Lars Vaular, A-Laget og flere stiller for Kamel

S/o til alle som må sitte selv når det er jul.

En av dem er unge Slim Kamel alias Kamelen, som forsvant rett etter slippet av debutsingelen «Si ingenting». Låten har mer enn 350.000 Spotify-streams, mens hans selvregisserte video – som hadde premiere hos 730 – bikker snart 75k. Usnaut for en sjuskete gatesviske? 

Før Kamelen ble tatt, så rakk han å lage remixer, som NMG/G-Huset har knuget på til nå. 
– Så ikke folk skal tro det et PR-stunt eller whatever, sier manager Leo Ajkic.
Den offisielle remixen er med Tshawe, OnklP, Kenneth Engebretsen og karismatiske King Skurk One, mens G-Mixen byr på Lars Vaular, A-Laget, Mats Dawg, Fl3x, Jonas V, Petter Beyer, Mike T og NMGs nyeste signering; Arian fra Elveneset i Bergen og nytt vers fra Kamel.
Se opp for den kommende videoen:

Her er den offisielle remixen:

Fun fact: G-Mixen varer i 6,18 min = 6, 6+6+6:

«Si ingenting»-beaten til TNB alias alias T Borja alias Thorstein Næsset Borja har blitt sendt til endel andre rappere rundt i Norge (holla på Leo hvis du tror du kan legge bedre vers enn denne gjengen og er hypp på instrumentalen) – så se opp for flere versjoner. 
Her er en remix med Flexi Aukan og Fabs fra Tredjestanden:

– Med et medlem av Tredjestanden inne, samtlige med rulleblad lengre enn din favorittrappers diskografi, så var det selvsagt for oss å gjøre en versjon av bangeren fra bergensgatene. Vi har alltid vært direkte med kunsten vår, og de som kjenner til oss husker at vi kom inn i greia med låta «På rømmen» i 2010. Det gjelder nå som det gjorde da; Si Ingenting! Fri Kamel. Fri Spliffy. Fri Abo-Gee, sier Flexi Aukan.


NMG/G-Gate-klær slippes i morgen hos Regn i Bergen, og på nettet i neste måned.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer