♫ Sett Christianes (19) første singel på repeat

10. mar 2017 kl. 00:00
(RAY KAY)

(RAY KAY)

Mange har ukentlig flere runder foran speilet med mikrofonen *putt inn preferert baderomsartikkel* i hånda. Artist-drømmene får leve fritt og publikum jubler.

Hvor mange kan derimot si at de faktisk har blitt signert med et av verdens største plateselskap?


Vel, for Christiane har dette til sommeren vært et faktum i et år. Sony tok nemlig 19-åringen under vingene i fjor, og siden den tid har hun fått jobbe mye i studio
med opptil flere erfarne produsenter.

Deriblant duoen Rat City, og i dag seiler resultatet «Touch Me Like That» ut på en musikkavspiller nær deg! Hør sangen du kommer til å ha på repeat i helgen og les vår samtale med debutanten nedenfor:Hei Christiane, gratulerer med ny låt!

Tusen takk!

Hva vil du fortelle verden med din nye banger «Touch Me Like That»?


–  Jeg forteller en historie jeg selv har vært igjennom og
som jeg tror er veeeldig «relatable». Jeg liker at du kan kjenne deg
igjen i tekstene til ulike låter. Da føler jeg meg nærmere artisten og
sangen, kanskje det også får meg til å tenke på en annen måte?

– «Touch Me
Like That» handler om en sterk ung kvinne som har en soft spot for den
rette gutten, selv om hun skal være «strong and independent». I dette
tilfellet er det min fantastiske kjæreste <3.

Hvordan er det å være 19 år fra Asker og bli signert av Sony?


– Litt uvirkelig. Noen ganger må jeg spørre meg selv «Har jeg faktisk kommet hit allerede»? Det å nå mål du setter deg er jo en utrolig tilfredsstillende følelse, så det gir meg pågangsmot kan du trygt si!

Fortsetter nedenfor.


(RAY KAY)Når skjønte du at musikk var noe du ville satse på? Hvem/Hva fikk deg til å gå den retningen?


– Jeg har sunget hele livet. Mamma og pappa sang i kor da de var yngre, spilte piano, vi sang sammen og det har alltid vært musikk rundt meg fra jeg var født. Etterhvert ble det jo bare en større og større del av meg, jeg sang mer og mer, på flere steder og på den måten har jeg vokst sammen med musikken og på et punkt forstått at det må være dette jeg skal drive med.


Hvordan skiller du deg ut fra de andre norske nye popjentene?


– Jeg føler meg i grensesnittet mellom pop, RnB og dance (mellom Ariana Grande, Zara Larsson eller Beyoncé/Rihanna). Forskjellige produsenter og sanglærere har alltid sagt at jeg har en veldig sterk vokal og at den har et stort register å spille på.


Hvilke norske artister inspirerer deg mest akkurat nå?


– Jeg har faktisk ikke så mange norske artister som «inspirerer meg». Det betyr ikke at jeg ikke synes det er utrolig mye bra norsk musikk fortiden, for det er det! Fy søren så bra Norge gjør det nå og det er jo så utrolig gøy!

Enig!

Se også:
♫ Her er Stargate feat. Pink & Sia