Hopp til hovedinnhold
UNA S (JULIA NAGLESTAD/UNIVERSAL MUSIC)

♫ Se opp for unge Una ??

Merk deg navnet til Una Sand!  20-åringen fra Oslo har laget musikk siden tiårsalderen, og ble signert som låtskriver via Sony ATV i Nederland for to år siden. Una gikk fortsatt på videregående, og måtte derfor pendle mellom skole i Norge og skrivesessions i Amsterdam. Nå debuterer hun som artist via Universal Music.

I skrivende stund er det unge talentet i London med åtte andre norske låtskrivere og produsenter i regi av Music Norways Masterclass, før de straks drar videre til Los Angeles for å lære av blant andre Stargate.Fortsetter nedenfor  (UNIVERSAL MUSIC) Kombinert med Masterclass slipper Una denne helgen singelen «You & I», og som du kanskje så via 730s Snapchat tidligere i uken har vi mye godt i vente fra Una Sand.

– Siden jeg var liten jente har jeg brukt musikk som en slags terapi. Musikk har alltid vært noe jeg har funnet mye hjelp, trygghet og ikke minst glede i. Det beste er når musikken får deg til å føle at du ikke er alene om tankene og følelsene dine, men at andre også kan oppleve noe av det samme som deg. Jeg gleder meg helt sykt til å endelig få sluppet min egen musikk, og håper den første låta mi vil bli tatt godt i mot, forteller Una Sand om «You & I». 

Hør debutsingelen «You & I» via Spotify nedenfor.

Se også: Faen Kaja, den nye singelen din er fin!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer