Hopp til hovedinnhold
Norges eldste 21-åring.

♫ Salute! Ufiltrert Kaveh går fra spøk til alvorI en alder av 21 år har Kaveh opplevd mer enn mange sultne rappere gjør i løpet av et helt artistliv. 

Venner og samarbeidspartnere kommer og går, så Løkka-prinsen ser både fremover og bakover på sin dagsferske utgivelse. 
Unge K er lekende, men stort sett ærlig og alvorstung på minialbumet. (Som han har produsert selv, med hjelp fra blant andre Most Wanted, Kastel og Thomas Eriksen.) 

Gjennom 7 spor (og en intro) viser han til dels en ny musikalsk bredde, med og uten sin kjære autotune. Blant annet via klubbete, Unge Ferrari-nikkende «Ingen gjør det som meg» og den avkledde og hyperseksuelle «Se deg». Kaveh viser også sin gode fortellerevne, mentor-mentalitet og sentimentale side på hyllesten «Min Babba» og allstar-singelen «Køyeseng»

– Det her er et mye mer voksent prosjekt, det er nå vi går fra spøk til alvor, forteller Kaveh om Salute, og fortsetter. 


– Albumet gir et ufiltrert og ærlig bilde av min hverdag. Inspirasjonen for dette prosjektet er hentet fra mine erfaringer og representerer veksten jeg har hatt som et menneske. Jeg velger å utbringe en skål, for de gode og onde dager, til de som falt av lasset, og alle som skal være med på veien videre til toppen. Salute! Dette er bare begynnelsen.
Ekte gjenkjenner ekte? Sjekk ut Salute her: 

Avslutningsvis må vi sitere pressemeldingen fra Universal Music, som byr på ord og følelser fra Kaveh mange kanskje kjenner seg igjen i. 

Kaveh forteller at han er en veldig generøs og genuin person. Han blir veldig tett knyttet til sine relasjoner, og er alltid lojal mot sine. Noe som gjør det ekstra vanskelig når folk dolker han i ryggen. Blant ulvene tolker dem hans kindness for weakness. Før brøt slike ting Kaveh ned, men han har klart å etablere et veldig hardt skall rundt sitt gode hjerte. 

Se også: Komeback fra Kaveh

Nyeste saker fra 730.no

Les mer