Hopp til hovedinnhold

♫ Sabrina Cleopatra fra Oslo fronter norske og svenske Big Brother som Qleo

HEISANN (PER HEIMLY/ECCENTRIC )


Fremoverlente som vi er så intervjuet vi Sabrina «Bree» Cleopatra da hun var 17 år, på vei til Los Angeles for å søke lykken som artist. Ting tar tid, men den nå tre år eldre Oslo-jenta har tatt navnet Qleo, og slapp i dag sin debutsingel via norske Eccentric. 

Altså er hun tilbake i Norge.

Men:

1. Hun har den norske bransje-big dog-en David Eriksen i ryggen.

2. Låten lanseres også i Sverige.

3. Hun backes av en internasjonal realityserie.

Debuten er en slags oppfølger… I 2006 laget David låten «Big Brother» med Oslo-rapperen Organic:

I 2014 blir norske og svenske Big Brother slått sammen, med «Someone’s Watching Me» med Qleo og svenske Lazee som seriens temalåt. Hør den nedenfor.

Utenom Big Brother; hva er budskapet i sangen?

– For meg så handler låten om noen du ikke klarer å slutte å tenke på. Du føler deres nærvær og alt minner deg om dem.

Kunne du ha vært med i Big Brother?

– Nja, jeg tror nok ikke jeg kunne klart å overleve så lenge uten noe kontakt med omverdenen. Kred til de som klarer det.

Hvilken realityserie vil du helst være med i?

– Jeg har aldri vært noe spesielt interessert i realityserier, men ville vært gjestehost på Punk’d lett! Eller… det blir vel Kompani Karlsen i Norge. Teller det?

Seff, vi tipser JFK… Hvordan vil du oppsummere tiden etter at vi intervjuet deg for tre år siden?

– Jeg har jobbet veldig mye, truffet masse kule folk og lært utrolig mye.

Hva lærte du i LA?

– Jeg lærte blant annet at ikke alt går som planlagt, at det er viktig å vite hvem du er eller vil være før du havner i bransjen. Kjente artister er akkurat som deg og meg, som jobber veldig, veldig hardt for å kunne leve av det de elsker. Det er SYKT mye hardt arbeid! Jeg ville nok ikke klart det hvis ikke jeg elsker musikk så mye som jeg gjør.

Hvordan var bransjfolka i LA? Ekle?

– Menn i bransjen er forskjellige. Hvis jeg må oppsummere så tror jeg det er veldig avhengig av hvordan du møter dem og hvordan inntrykk du gir. De fleste jeg har møtt har ihvertfall vært supercool med meg.

Hva er planen din til høsten?

– Jeg skal nærmest bo i studio, jobbe masse, og samtidig prøve å utvikle meg selv på alle mulige måter.

Hør Qleos debutsingel «Someone’s Watching Me», produsert av Joakim Haukaas og David Eriksen her.Remixen
er gjort av RykkinnFella.

Se også: Coolio i Big Brother

Les mer