Hopp til hovedinnhold
HANNAS NYE PRESSEBILDER ER FINE <3 (GLORYBOX)

♫ Premiere: Nydelig elektropop fra Oslo-jente

HANNAS NYE PRESSEBILDER ER FINE <3 (GLORYBOX)

Det er bare tre måneder siden vi først skrev om Hanna Ponth alias Ohlayindigo, men den Liverpool-baserte singer/songwriteren har allerede kommet langt siden den gang. I dag har vi premiere på hennes nye singel, som er så fin at flere snart burde få øynene opp for henne. 

730-redaksjonen er veldig #TeamOhlayindigo, så vi tok en ny prat med Hanna, som snart skal gjøre sin første konsert i Norge. Hør nydelig «Summer Crime» under. 

Hei Hanna! Du har gitt ut tre singler i år som alle høres veldig forskjellige ut. Føler du at du begynner å finne sounden din, eller vil du fortsette å eksperimentere i 2015? 
– Jeg føler at jeg nærmer meg en sound. De nye låtene jeg skriver nå har litt mer sammenheng, men de representerer forskjellige sider av meg, så tiden får vise…
Hvis du klarer å velge, hvilken av de tre låtene liker du best? 

– Det er veldig vanskelig siden de handler om forskjellige stadier og opplevelser i livet mitt.  Men hvis noen truet meg med livet og sa jeg måtte velge blir det nok «Heartbeat». Men jeg er veldig glad i alle barna mine <3
Kan du fortelle litt om den nye singelen din, «Summer Crime»? 

– «Summer Crime» er inspirert av flere kjærlighetshistorier jeg var psykolog for i sommer. Vi har vel alle hatt en «summer fling» og #denfølelsen når det går mot slutten.

Forsetter under 


(GLORYBOX)

Du går siste året på «Paul McCartney-skolen», hvordan er livet på LIPA

– Livet på LIPA er veldig bra. Siste året handler mer om hva vi gjør det til, og jeg jobber hardt med låtskriving og bandet. Kullet mitt har utrolig mange flinke musikere og det er gøy å se hva alle får til.

Hvis du kunne fått én dag i studio med en artist, et band eller en produsent, hvem skulle det vært? 

– Linda Perry. Hvis vi kunne skrevet en låt halvparten så bra som «Beautiful» som hun skrev med Christina Aguilera, da kan jeg dø lykkelig.
Hva er det fineste noen har sagt om musikken din?

– Nashville-legenden Larry Gatlin sa jeg er en poet som har noe unikt etter at han hørte noen av låtene mine. Den lever jeg enda på.
Side note: Noen sa vokalen min var kattejamrende en gang. Det tok jeg som et kompliment, siden jeg elsker katter.
Luuul! Fin tanke. Men ellers da, har du noe på hjertet?

– Jeg håper folk liker «Summer Crime» og deler den rundt. Setter pris på all støtte. Også ønsker jeg Oslo-borgere velkommen til Parkteatret 30. november. Jeg gleder meg!


Hør råfine 
«Summer Crime» nå, produsert av Halvor Folstad og Dag Holtan-Harwig i Phat Cat Studios
 
Bra? VELDIG. <3 

Se Ohlayindigo og bandet gjøre sin første konsert på norsk jord på Parkteatret i Oslo 30. november. 80 spenn har du råd til, billetter selges i døren. Se event på Facebook her

Se også: Norsk musikk: Hør Hannas hjerte banke ♡

Nyeste saker fra 730.no

Les mer