Hopp til hovedinnhold

♫ Premiere: Lars Vaular teamer opp med Skien-rockere

HENGER MAN FOR MYE I BERGEN FÅR MAN SÅNNE PRESSEBILDER (NABOVARSEL) 

Herreguri, det er så flott når dyktige artister på hver sin kant går sammen for å lage noe uventet. Etter borteseier på Øya er Lars Vaular nå aktuell med Skien-bandet Verdensrommet, som i dag slipper sin debutplate via Nabovarsel i Bergen. 

For å få med seg Lars på låten gikk de via fetteren hans. 

– Vi hadde laget en låt, skissen til «7. september», som for så vidt var ganske ferdig, men vi følte den manglet noe. Siden vi hadde vår største fan i Sondre Lerche, sendte vi han en melding og spurte om Lars kunne tenke seg og være med. Det ville han, og han kom over og tok to vers, som vi er veldig fornøyde med, forteller Verdensrommet til 730. 

Som andre fine verk ble ikke det varierte, selvtitulerte albumet til på en dag. 

– De første skissene til noen av låtene er flere år gamle, fra 2012 eller 2013 kanskje, men det var ikke før i fjor vinter at vi vi virkelig satt oss ned og fikk laget flesteparten av skissene til albumet. I fjor høst gikk vi i studio med Moss store sønn Kenneth Ishak og spilte inn og mikset plata. Noen låter tok lenger tid enn andre, som «7. september», for eksempel, men vi har lært mye av å spille inn et album og er allerede i gang med neste utgivelse, avslutter 

♫ Hør Verdensrommets Lars Vaular-samarbeid «7. september»: 

Se også:Videoklipp og bilder fra Lars @ Øya

Nyeste saker fra 730.no

Les mer