Hopp til hovedinnhold
HEI (SONY)

♫ Pharrell Williams’ feelgood-fest: JAAAA! eller tja?

HEI (SONY)

Det er åtte år siden Pharrell Williams slapp solodebuten In My Mind, men nå som 2013 ga et overraskende kembocomeback for 40-åringen, hiver han seg brått rundt og smir med jernet er glovarmt via oppfølgeren G I R L.

– Jeg har alltid jobbet ut ifra perspektivet om det som ikke eksisterer, sier den litt over snitt hunky småbarnsfaren om sin musikk i hans nye dokumentarfilm. Hans nye plate finner dog ikke opp mye nytt krutt. Likevel blir dette årets feelgood-sommerplate. Fans av formidable «Happy», «Blurred Lines» og «Get Lucky» blir iallefall ikke skuffet.

Se hva en elsker og en hater sier om settet nedenfor.


(SONY)

– Albumet er fylt med lekker orkestrering, motiverende mantra og leken sexmetaforer. De 10 låtene får deg til å tenke på platen Justin Timberlake kunne laget i fjor, hvis han hadde våget å utelate noen av låtene, skriver Billboard og gir nesten full pott.

Mens noen selvfølgelig hater.

– Det som virkelig er flaut er at Pharrell kopierer seg selv mer enn sine kolleger og idoler, med veldig redusert resultat, mener de slaktende sutrekoppene hos Pretty Much Amazing.

Gjør opp din egen mening nedenfor, og kryss fingrene for at ordet på gatene om norgesbesøk fra Pharrell er sant.

P har produsert selv, og har med gjestene Justin Timberlake og Alicia Keys, og litt sang fra Kelly Osbourne, Miley Cyrus og Jojo, med beatboxing via Timbaland.Fun «fact»: Den første versjonen av omslaget til G I R L hadde visstnok med sorte jenter:


PS: Pharrells sjukt svære, stiligstøgge fjellhatt ble solgt for en kvart millioner kroner hos eBay. Kjøperen er restaurantkjeden Arby’s, som synes hodeplagget minner om sin logo.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer