Hopp til hovedinnhold
SAM VIL AT DU SKAL FØLGE HAM PÅ INSTA: TRYKK HER (PATRICK ARVIDSSON)

♫ Oslo-hunken Sam brenner opp janteloven

SAM VIL AT DU SKAL FØLGE HAM PÅ INSTA: TRYKK HER (PATRICK ARVIDSSON)

Ouffff! tidligere i sommer, og bangeren blir ekstra breial med Oslo-rapperens nye vers. 

 Det hele begynte med at jeg fikk instrumentalen av en felles bekjent av oss siden jeg hadde bumpet originalen i hele sommer. Jeg har fulgt med lenge på Snow Boyz og syntes det nye de bringer til den norske rap-scenen er dødsfett! Etter en time i studio var versene lagt og videoen ble skutt på mandag og sluppet på fredag!, forteller Sam til 730. 

Den unge veteranen Sam (som akkurat fylte 25) er kjent fra litt av hvert, men var sist å se på TV 2-talentshowet The Stream


– Ettersom jeg ikke fikk noe platekontrakt via The Stream og gikk videre som topp 9 var det viktig for meg å vise at jeg fremdeles er en artist av høyt kaliber og som er verdt å satse på uansett. Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre en skikkelig tung hip-hop-video med feite biler, pene damer på lakenet og gutta mine – derfor var det perfekt timing å hoppe på remixen! STOR S/O til Kristoffer Alvarado som så visjonen min og brakte den til livet! <3

– VI SPILLER SOM 42!!!

Se den Kristoffer Alvarado-regisserte videoen her: 

 
Når så du en Rolls Royce Phantom i en norsk rapvideo sist?

PS: Se opp for Norges nye Insta-stjerne (og Olav Stubberud-lookalike) som får shoutout før han kryper ut av bilen 01:05. 

Se også: UK-rapper vurderer norske musikkvideoer

Nyeste saker fra 730.no

Les mer