Advertisement

♫ Oslo/Holmestrand-gutten Safario (17) føler seg bra <3

6. des 2017 kl. 00:00

Og ikke minst: Han vil at du skal gjøre det samme.

det ække no o i safari

Et innlegg delt av safario (@kacpertratkowski)


Kacper Tratkowski alias Safario er en av de folkene du bare ønsker alt godt i livet + litt til.


Den energiske, råflinke Oslo-godgutten (nå bosatt i Vestfold) slipper i dag «Feeling Good!», en «uperfekt» låt han laget fordi han hadde det så bra. <333– «Feeling Good!» er en sang jeg lagde en dag jeg var skiikkkelig glad for alle grunner og målet mitt med den er å få lytterne til å føle det samme jeg følte når jeg lagde den. Det er en sang som bare føles veldig ekte for meg, fordi den ikke er er «perfekt» mixa og den bare gir en real vibe til den, «ORGINALITET>KVALITET»!!


– Jeg spilte den live på Oslo spektrum denne fredagen da jeg varmet opp for arif og unge ferrari sammen med loveless, og det så ut som folk koste seg! HÅPER DEN FÅR ALLE TIL Å FØLE SEG BRA ❤️❤️❤️❤️❤️

OSLO FUCKINGS SPEKTRUM, kommer fortsatt ikke over det her, dere får en 17 åring til å tro han kan ta over verden med sangene sine 🖤 TAKK @noracollective 🦋 bilde av @akam1k3

Et innlegg delt av safario (@kacpertratkowski)Kacper har selvfølgelig skrevet, spilt inn, produsert og mikset alene fra rommet sitt i Holmestrand. 


Hør + ha en dritfin dag: 


PS: Følg Kacper på Insta, han er veldig kul og morsom.

Se også: – Tyler, the Creator sa jeg kan gjøre hva jeg vil