Hopp til hovedinnhold
MICHAEL ER FRA NORD-NORGE, MEN HAR BODD I OSLO DET SISTE TIÅRET (PAUL PIONER)

♫ Oh my! Tromsø x Bergen x Oslo ?

Hvordan lar du deg påvirke av mørke tanker og utfordrende tider? Den Oslo-baserte tromsøværingen Michael Augustin har valgt å bruke den negative energien til noe positivt. En blanding av at ting ofte tok lenger tid enn forventet, sammen med uforutsette hendelser, har medført til en musikkreise fylt med opp og nedturer som oppsummeres i låten «Oh My».

– Jeg har virkelig kjent på følelsen av å stå stille musikalsk, og kanskje til og med å gå flere skritt tilbake. Dette føltes ikke bare destruktivt for karrieren min, men det gikk også ut over meg som person. «Oh My» bærer et budskap som tilsier at visse mennesker fikk meg til å begynne å gi opp på livet, men jeg lot meg ikke stoppes, fastslår Michael.

Den Casabling/PVCIFY-produserte singelen «Oh My» gjestes av Blvck O (Bergen) og Izno (Oslo), og musikkvideoen er skutt av arbeidsjernet Paul Pioner.

Se videopremiere via YLTV:

Se også: Digg norsk R&B fra Michael Augustin

Nyeste saker fra 730.no

Les mer