Hopp til hovedinnhold
SE OPP FOR ODA (OLE MARTIN HALVORSEN/STARBOX)

♫ Nydelig norsk videopremiere: Oda ser etter ny kjærlighet

SE OPP FOR ODA (OLE MARTIN HALVORSEN/STARBOX)

Det er på tide å bli bedre kjent med Oda Kvingedal Larsen. 

Gjøvik-jenta har de siste årene vært sett i både Melodi Grand Prix og The Voice, og teamet i fjor opp med Bærum-produsenten Henry Land på lekre «Runaway».

Siden da har sangeren og låtskriveren sluppet flere singler som soloartist, og sist ut er deilige «New Love». 730 har i dag premiere på musikkvideoen – se vår prat med Oda nedenfor. 

«New Love» er produsert av Magnus Bertelsen, videoen er regissert av Ole Martin Halvorsen: Hei Oda! Hvordan har du det? 
– Jeg har det fint, men er hjemløs om dagen, så det er absolutt et forbedringspotensial her. Jeg og min søster Mia deler en 1.20 seng 😆
Haha, håper det ordner seg. Men du, gratulerer med flott singel! Hva handler «New Love» om? 

– Tusen takk 😍 «New Love» handler om den store forelskelsen og  det uunngåelige bruddet. Jeg ønsket å skrive en låt man lett kunne relatere seg til, og det var viktig for meg å fokusere på hvordan man kommer seg videre etter en kjærlighetssorg. Og ikke bare hvordan man kan føle seg knust. Men om å finne styrke til å gå videre, og om å være lykkelig med seg selv. Når en dør lukkes, åpnes en ny- mentalitet.  
Hva vil du fortelle med musikkvideoen?   
– Musikkvideoen skildrer en klassisk kjærlighetshistorie. Videoen legger opp til at mottakeren selv kan bestemme om det som vises er fortid eller nåtid. 

 

Hvilke norske artister hører du mest på? 
– Lars Vaular, Daniel Kvammen, Dagny, Skinny Days, Astrid S og NORA Collektive. 
Drømmesamarbeid? 
– Internasjonalt: Bon Iver eller Coldplay. 
– Her hjemme drømmer jeg litt om å få lage en låt med Lars Vaular. Sendte han faktisk en melding her om dagen. Hørte på «Panorama» på trikken på vei til jobb tidlig en morgen. Også tenkte jeg søren heller jeg sender han en melding. Følte ikke jeg hadde så mye å tape på å spørre. Gikk helt bananas da han faktisk svarte. Håper definitivt på et lite samarbeid i framtiden 🦄
Hva er det ultimate målet ditt? 
– Med musikken eller i livet generelt? Når det gjelder musikken våkner jeg hver dag og håper at jeg har blitt rockestjerne. Er veldig rastløs av meg, og venter på dagen jeg får dra på turne. Det jeg ønsker mest av alt er at et at noen skal tro på meg nok til å gi meg en sjansen til å drive med det jeg liker best. Musikk.  
– I livet generelt har jeg ingen aning. 

Se også: Marcus (16) om brakdebuten 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer