Hopp til hovedinnhold
SÅNNE PRESSEBILDER <3 (ANDREW PAYNTER) 

♫ Ny pop-perle: Samsaya vil bare at du skal like henne

SÅNNE PRESSEBILDER <3 (ANDREW PAYNTER) 

Det er menneskelig å søke aksept fra andre, bare spør Samsaya16- 36-åringen fra Oslo har den siste tiden spilt på store festivaler i Asia, blant annet på vietnamesiske CoCo Festival med Kelis <$ Nå er hun tilbake med ny musikk, og første låt ut er den råfine singelen «Like Me». 

– «Like Me» er en dedikasjon til alle og en hver som har noen gang ønsket å bli akseptert og verdsatt av en annen, forteller Samsaya om sporet. 
– Å bli sett handler ikke for meg om at alle skal like meg, men at jeg har noen rundt meg som virkelig gjør det. Jeg tror dette er noe vi alle ønsker og selv om vi har forskjellige måter å vise det på så er det noe vi ikke kommer bort fra.  I «Like Me» beskriver jeg denne følelsen igjennom et møte online. 

Hør Samsayas «Like Me» nedenfor, produsert av svenske Sebastian Thott: 


Bonus!

Her viser Samsaya frem hvordan cover-bildet (som ikke er et maleri!) ble til via kunstneren Tale Frisak: 
 

Se også: – Etter at du har elsket vil du ikke bare ha sex igjen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer