Hopp til hovedinnhold
F.A.C.E. & MARGE (ELINE KJØL BERG)

♫ Norske diamanter: F.A.C.E. teamer opp med Margaret Berger

F.A.C.E. & MARGE (ELINE KJØL BERG)

Tromsø-duoen F.A.C.E. (alias Per Kristian Fox Trollvik og Paulo Velasquez) teamer opp med sin trønder-homegirl Margaret Berger på singelen «Diamonds», som slippes 3. august. Men som du kan sniklytte til nedenfor.

– Den gamle innstillingen vår til vår egen musikk var nok så farget av at vi ønsket å skrive musikk som skulle være et soundtrack til vår egen alcoholocaust, sier F.A.C.E. til 730.

– En slags hymne til brustne hjerter og selvdestruktive festligheter – noe som kom delvis fram på skiva Triplets fra 2011. Etter at vi bestemte oss for å starte opp igjen i fjor, begynte vi å utfordre oss selv litt. Da vi pakket med oss studioet og dro til et lite fiskevær i Lofoten, ramlet det plutselig bare en gammel låt ut av oss som vi har knadd på, tullet med og fingret i godt over ett år før vi nå endelig føler at den kan vises fram som den diamanten den egentlig er.
Gruppen forteller at singelen paradoksalt nok handler om følelsen av å gå brutalt på kjeften.

– Vi har alle vært der. En av de katastrofe-kveldene der alt går til helvete på spektakulært vis, men der man dagen etterpå prøver på nytt fordi det alltid finnes håp. Neste gang skal det gå bedre. Diggere mennesker, feitere fester, mørkere bakgater, bedre musikk og friskere drinker. Altså. Låta handler egentlig om håp. Det høres jo mye finere ut i grunn. Og drinker da. Låta handler mest om drinker.


Margaret forteller 730 at samarbeidet var en no-brainer.

– ​Jeg b​le veldig glad i skissen til «Diamonds» da Per viste meg den, ​så jeg ​fløy rett opp til favorittbyen Tromsø​,​ og vi hadde det sykt fun i studio med å spille inn en så glad låt! Veldig fint å jobbe med gode venner og jeg er ei heldig jente som får være med å synge «Diamonds​».

Hør F.A.C.E. feat. Margaret Berger her:


FREDAGSFJAS: Margaret Berger

Les mer