Hopp til hovedinnhold
KRISTOFFER ALIAS TRAVELLE (JONATHAN VIVAAS KISE)

♫ Norsk videopremiere: Travelle ble overrasket av Cuba

KRISTOFFER ALIAS TRAVELLE (JONATHAN VIVAAS KISE)

Ikke sov på Travelle!

Med sin lekne og dansevennlige elektroniske popmusikk er det lett å anta at en låt som «cuba» handler om det deilige ferielivet med paraplydrinker, Insta-shoots og chilling på stranden. Og dét gjør det også til en viss grad, men tekstene til Travelle går dypere enn som så. Bare hør etter.

22 år unge Krisoffer Björntvedt har allerede sanket over 6 millioner streams via en neve singler (du har garra hørt «Wasted on You» og «Nobody Else»), og vi ser ingen grunn til at det skal stoppe her.

730 tok en kjapp prat med Jørpeland/Stavanger-flinkisen i forbindelse med slippet av musikkvideoen til «cuba» – se premiere nederst i saken!

Hei Kristoffer! Hvordan er livet?

– Hei! Livet er bra, og akkurat nå veldig hektisk. Mye som skal gjøres ferdig nå ila. måneden så blir mye arbeid fremover.

Hvor kommer artistnavnet ditt fra?

– Navnet Travelle betyr ingenting, det var bare noe jeg fant på.

Hvordan har sommeren din vært?

– I sommer har jeg for det meste vært her i byen og jobbet, men jeg har hatt noe ferie. Jeg var for eksempel på en ukes ferie med hele familien på en øy i Telemark. Her har vi pleid å reise siden jeg var liten, så det var veldig gøy. Så var jeg også hjemme på vestlandet sist uke og besøkte familie og venner.  

Videoen til «cuba» er fet! Hvor kommer inspirasjonen fra?

– Takk for det! Vi ville gjøre en «performance-video» til låten, så vi leide inn en regissør (Marius Soma) til å lage videoen. Jeg ville at dette skulle se litt «gammelt» ut, og det føler jeg vi fikk til. Paralellstoryen i videoen var hans idè, og jeg synes det ble veldig kult.

Hvorfor akkurat Cuba?

– Jeg var jo på Cuba i fjor sommer, og jeg ble ganske overrasket av forholdene. Så når jeg kom hjem til Norge skrev jeg en låt om det.

Har du noen drømmesamarbeid?

– Det er mange jeg drømmer om å jobbe med… Men akkurat nå er nok Kanye West drømmesamarbeidet.

Vi krysser fingrene! Har du ellers noe på hjertet?

– Flere låter kommer til sensommeren/høsten, og de blir ganske varierte.

Se premiere på musikkvideoen til «cuba» via BETTY filmproduksjon og regissør Marius Soma:

Les mer