Hopp til hovedinnhold
Sommerhit-alarm?

♫ Norsk videopremiere: Served serverer fornuft og aksept

Et innlegg delt av SERVED (@servedmusic)Jentegruppen Served fikk i vår en liten boost via Norske Talenter og Vilde Winge, som i semifinalen tolket duoens «La meg være ung» på tegnspråk.

For kort tid siden slapp Christine og Marian «Tilbake til oss» sammen med danske Julie Bjerre. Sporet har for øvrig alle forutsetninger for å bli en sommerhit og er en skikkelig tuuuuune. I dag er de klar med kliss ny musikkvideo.

Julie er forresten kjent som programleder for Disney Channel i Danmark, og deltok i danske MGP jr i 2015. 

Vi har fått på øret at jentene har fire singler som skal ut i løpet av dette halvåret. Dette etter et års tid pause i forbindelse med at de har laget musikk for Disney-serien Soy Luna.

– Det er en heftig låt som handler om hvordan vennskapsforhold kan bli gjenopprettet selv etter at man har vært fra hverandre lenge, og tørre å være den personen man alltid har vært for hverandre. Selv om man kanskje hadde en tøff avskjed, sier Christine.

– Vi har tidligere lagt mye vekt på budskapet om at man må ha mot til å være seg selv, og det er det vi prøver å formidle. Det handler om at vi har lyst til å nå ut til jenter og gutter og vise dem fornuft og aksept, sier Marian.

«Tilbake til oss» er skrevet av Sarah West, Leif Inge Fosen, Gabriele Guidi og Ketil Schei.

Sjekk ut den sommerlige snutten:

Videoen er laget av Huge Visuals, farge/foto/klipp av Ask Sunde og foto/produksjon av Erik Carswell.

Se også: Direktesendt sex-flause fra Little Mix

Les mer