Hopp til hovedinnhold
(PRETTYBOI HÅKON) 

♫ Norsk videopremiere: Sensommerfest i Sandvika

(PRETTYBOI HÅKON) 

Det er ikke bare for Madcon og Julie Bergan sola fortsatt skinner.

I september slapp Rykkinn-rapperen Pasha deilige «Colorblind» via Toothfairy. Produsert av duoen Soul Gem alias Omar Elgarh og Tobias Gautier Teigen, sistnevnte broren til Coucheron, alias Taylor Swifts nye norske favoritt. (Prøv å si dét fort.) 

I kveld har 730 premiere på musikkvideoen til «Colorblind», en singel Pasha beskriver fargerikt. 

– Låten tar deg til en sommerfest i bassengkanten på 90-tallet; summerjam som får deg til å bære Reebok og Fila med stolthet. 

Fortsetter under (PRETTYBOI HÅKON) 

Musikkvideoen er regissert og filmet av Håkon Stubberud, og 21-åringen forteller 730 at det på shooten ble forandring i planene, noe som heldigvis resulterte i en ekstra lekker snutt. 


– Planen var egentlig å lage hele filmen med en tagning, men så viste det seg at det var byfest i Sandvika den dagen, og det skjedde masse greier overalt og noen veier var stengt som gjorde det litt vanskelig å komme seg rundt. Det som var kult var et det var et tivoli med hyggelige folk som ga oss lov til å filme hva og hvor vi ville, så det ble til to kule dager med sukkerspinn, arkadespill og popcorn! #win

I kveld spiller Pasha på et utsolgt Blå med Oral Bee, så vi måtte spørre ham hva det aller, aller beste med Oral Bee er… 

– Djn til Oral Bee, Legenden Big Ice, er rå på talkbox, så jeg gleder meg sinnsykt til å spytte over live talkbox i skikkelig west coast stil. Oral Bee er jo helt rå, så det å dele scene med han blir en liten hake i bucketlisten min, avslutter han. 

Se premiere på videoen til via regissør/fotograf Prettiboy Håkon alias Håkon Stubberud: 

Se også: Retro-rap fra Pasha (VIDEO) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer