Hopp til hovedinnhold
(NOAH WILLIAMS/ARTISTPARTNER) 

♫ Norsk videopremiere: Rex er høy på livet

(NOAH WILLIAMS/ARTISTPARTNER) 

Arbeidsnarkomane Rex Ajieh har etter en haug med singler og musikkvideoer endelig sluppet sin første EP. Men det er ikke bare studiojobbing han ruser seg på, Oslo-rapperen er generelt høy på livet, skal vi tro hans seneste singel. 

– Denne er min personlig favoritt fra EP-en. Det er første låten jeg skrev til EP-en, og jeg var heldig og fikk med Stian a.k.a Ne-yo a.k.a Sam Smith til å legge vokaler på den. Jeg tror låta sier seg selv egentlig, er du ikke høy på noe annet så er du vel High On Life?, undrer Rex til 730 via e-post. 

– Når det gjelder videoen valgte vi å gå for det kunstneriske. Jeg følte at noe artsy ville kle denne låta og når vi dro til København for å skyte fant vi noen kule locations. Resultatet sier seg selv!

Se den Thomas Flått-regisserte videoen til «High on Life»: 

Saken fortsetter under

B-B-B-Bonus!

Rex brekker ned alle sporene på EP-en for 730. Sjekk den ut selv via Spotify-avspilleren under. 

«High On Life»
– Denne er min personlig favoritt fra EP´n. Det er første låten jeg skrev til EP´n og jeg var heldig og fikk med Stian a.k.a Ne-yo a.k.a Sam Smith til å legge vokaler på den. Jeg tror låta sier seg selv egentlig, er du ikke høy på noe annet så er du vel High On Life?
«Out Of Love»
– Første singelen sluppet fra EP-en. Den er sommerlig, fengende og med brutal ærlighet i versene.  Mange mener denne tracken burde vært større enn det den er nå og jeg er enig! Men EY, 200,000 streams på Spotify uten hjelp fra radio! Kjærlighet til alle som streamer og støtter.
 

«Make You Believe»
– Afrobeats har alltid vært en del av meg da jeg kommer fra Nigeria som er de største i den sjangeren. Det føltes naturlig å ha med denne, en feel good afrobeat track med et hint av pop. Absolutt noe for alle danseglade sjeler der ute. Se opp for musikkvideo! Premiere på 730?
 
«Take You Home»
– 80’s vibe på denne og det er helt klart noe for damene og alle gutter/menn som vet å sette pris på dem 😉  Deres utstråling, personlighet, utseendet, former +++. Noen ganger har vi bare lyst til å ta dem med hjem, right? Stian har lagt noen fine vokaler her også.
 
«Yesterday Remix»
– Produsenten Martin K hørte originalen og digget det. Han ville lage en remix og jeg var ikke vanskelig å be. Trykk play og hør resultatet.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer