Hopp til hovedinnhold
ARSHAD, ZAMOUR OG JONZ (SKJERMBILDE)

♫ Norsk videopremiere: Oslo-flammer oppfyller drømmen

ARSHAD, ZAMOUR OG JONZ (SKJERMBILDE)

New York har kanskje Times Square, men Oslo har den der åpne plassen utenfor Oslo City, og det er minst like flott location. 

730 har i kveld premiere på videoen til Jonz, Zamour, og Arshad Maimouni-samarbeidet «Ruller rundt». Se nedenfor. 

– «Ruller rundt» handler om det å jage godene i livet. Det har aldri vært en hemmelighet at enkelte må gi mer av seg selv enn andre for å nå det samme målet. Alt vi ville bli var kun noe mer enn forventet. Låta handler om resultatet av å rulle rundt i city. Det jeg ser, lærer og opplever. Selv om du jobber målrettet mot et bedre liv, og deler brød med dine nærmeste, så kan dem snu ryggen til deg for 1 kr, forteller Zamour til 730. 

For Zamour og Jonz er det en barndomsdrøm som går i oppfyllelse. 

Rapperne forteller at de pleide å drømme seg bort i en trappeoppgang på Ammerud, hvor de lovet hverandre at en vakker dag så skulle denne dagen her komme. At de skulle gi ut låter, skyte musikkvideo og stå på en scene – sammen. (Sistnevnte drøm gikk i oppfyllelse under YLTV-festen på Rockefeller fredag.) 


På Elradawi-produserte «Ruller rundt» teamer de opp med R&B-kronprinsen Arshad Maimouni, som er en felles kompis av barndomsvennene. 

Se premiere på musikkvideoen til «Ruller rundt» via regissør T Lopez: 

PS: Låten fungerer som en teaser for den kommende serien Alt eller ingenting, som både Zamour, Jonz og Arshad Maimouni er med i. <$

Se også: Squad up! Ung rapper, danser og økonomistudent holder det ekte på Frogner

Les mer