Hopp til hovedinnhold
KATASTROFE DEMONSTRER, HVIS DET SKULLE VÆRE UKLART HVA LÅTEN HANDLER OM (PER GUNNAR FORDAL) 

♫ Norsk videopremiere med Charter-Svein: – Rist meg som en milkshake

KATASTROFE DEMONSTRER, HVIS DET SKULLE VÆRE UKLART HVA LÅTEN HANDLER OM (PER GUNNAR FORDAL) 

Bare noen uker etter slippet av den altfor, altfor fengende singelen «Pattaya» er Fredrikstad-gullgutten Petter «Katastrofe» Kristiansen tilbake. Denne gangen har han joinet hitmaker-kompis Magnus Hagen Clausen alias Morgan Sulele, sist sett på Drøbak-duoen Innertiers grove debut. Se den humoristiske videoen her.

Sulele og Katastrofe har denne gangen fått med seg Svein Østvik aka Charter-Svein i det som må være hans mest seriøse rolle hittil. (På tross av et refreng som oppforderer deg til å riste noen som en milkshake.) 

Svein var ikke overraskende på charterferie forrige uke, men tilbake i Norge rakk han å gi oss en rask kommentar på vei inn til Vålerengas serieåpning i går.

 Det var fantastisk moro å være med i videoen. Det er jo ikke hver dag man får se på risting, og med denne hurragjengen så ble det utrolig morsomt.

Fortsetter under


SVIGERS ER VERST? SVEIN VISER SIN LITT MER SERIØSE SIDE (PER GUNNAR FORDAL)

Etter å ha bidratt som låtskriver på andres låter (blant annet Cir.Cuz’ og Julie Bergans «Supernova» og verdens beste russelåt, «Samsara») blir «Rist meg» Morgan Suleles første offisielle singel.

Debutanten forteller 730 at han elsker å jobbe med Katastrofe fordi de er like skamløse. Og låten er åpen for tolkning… 

– Jeg tror man kan oppfatte låta litt sånn som man vil. For min del, handler den om å møte en jente for første gang, og at man blir litt «crazy» av tanken på hva som kan skje. Risting kan jo være så mangt?

Joda. 

Se Charter-Svein som svigerfar i Morgan Sulele og Katastrofes «Rist meg», regissert av Per Gunnar Fordal

Se også: Katastrofe med Linni Meister i grilldress (VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer