Hopp til hovedinnhold
BIG IN CHINA (HES)

♫ Norsk videopremiere: Kina ♥ Egil Olsen

BIG IN CHINA (HES)

Norsk musikkpresse la sin elsk på Egil Olsens nye plate ooo what happened, men det gjorde jammen kineseren på gata også. Ørsta-artisten er så populær i verdens mest folkerike land at han nylig avsluttet en turné i Asia, hvor han var innom 8 kinesiske byer.


Og det er ikke uten grunn – på én video alene har Olsen fått over 1.5 millioner treff på det sensurerte landets versjon av YouTube.
«Men det bor jo så mange i Kina», tenker du kanskje. Vel, ifølge vår ikke heelt objektive kilde er 1.5 millioner treff på en musikkvideo fortsatt drøyt mye for en norsk artist i Kina.35-åringen synes naturlig nok at det er stas å være stor i Japan Kina, selv om komplimentene kan være av den spesielle sorten.


– Det er smått surrealistisk å være popstjerne i Kina. Big in China. Eller som en fan så fint sa det, «Fat, but cute».

Fortsetter under
(SKJERMBILDE/HES)

Da Egil var i Kina spilte han inn en musikkvideo til bonussporet «somethin real (bona fide and sincere)», en låt som egentlig var for lystig for albumet. 


– Låten ble kuttet fra albumet i siste liten, rett og slett fordi den ble litt for glad og energisk. Jeg bestemte meg for å avslutte platen med bare et lite glimt av lyset i enden av tunnelen. Bonussporet er vel selve lyset på en måte. Et svar, en løsning. Jeg bare trengte noe ekte, noe låtens tittel også gjenspeiler, avslutter Egil Olsen. 


Se videopremiere nå, featuring entusiastiske kinesiske fans: 

Se også 730 x Mew: – Norske fans er enormt søte! 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer